Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğin kişinin seni öpmesini görmek

Rüyada sevdiğin kişinin seni öpmesini görmek

Rüyada sevdiğin kişinin seni öpmesini görmek kazancının günden güne artacağına, sorunlarının ortadan kalkacağına, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine, hayırlı ve güzel işlere imza atılacağına, yeni iş teklifleri alacağına, gitmediği yerlere gideceğine, en pahalı evlerde oturacağına, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, bir sebeple uzun bir süre boyunca insanlardan uzak duracağına, engellerden kurtulacağına işarettir.

Rüyada sevdiğin kişinin seni öpmesini gördüyseniz:

  • Duygusal hayatınızda da önemli bir hareketlilik gözleniyor.

Rüyada sevdiğin kişinin seni öptüğünü görmek tam her şeyin bittiğini düşünüp, umutsuzluğa kapıldığı bir anda müjdeli haberler alarak moralinin eskisinden daha iyi olacağına, hayatının kolaylaşacağına, ticaretinin hızlanacağına, rüya sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine, daha iyi bir yaşam standardı tutturmak için atılan adımların çok büyük kazançlar sağlayacağına ve iş hayatında yönetici konumunda olan insanların dikkatini çekeceğine alamet eder.

Rüyada sevdiğin kişinin seni öpmesini görmek sahip olduğu nimetin artacağına, halkın huzurunun ve güvenliğinin de bozulacağına, huzurlu ve işlerin açılacağı bir döneme girileceğine, manevi yönden çok büyük ferahlık yaşanacağına inanılır.

Rüyada sevdiğin kişinin seni kıskandığını görmek şartlarının iyi olmamasından ötürü emekli olsa bile çalışmaya devam edeceğine hatta ölmeden çok kısa bir süre öncesine kadar hala çalışacağına, bir anda zenginlikten fakirliğe düşeceğine, kısa süre içinde çok kazançlı bir işe girileceğine, sorunların teker teker aşılacağına işarettir.

Rüyada sevdiğin kişinin seni sevdiğini öğrenmek isabetli kararlar vererek menfaat elde edeceğine, zarar edeceği bir döneme gireceğine, tartışmaların gün geçtikçe daha da artacağına, üzüntülü bir döneme girileceğine işaret eder.

Rüyada sevdiğin kişinin seni aldattığını görmek sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine, dostlarından aldığı destek ve sevilen biri olmasıyla da keyfinin son derece yerinde olacağına, çok hayırlı ve güzel sonuçlar elde edeceğine yorulur.

Rüyada sevdiğin kişinin seni öldürdüğünü görmek güzel ve hayırlı bir yuvasının olacağına, kendisinden hayır beklenemeyen dosta, uzun bir zaman boyunca düzelmesini beklediği ve çok dua ettiği bir olayın düzelmeyeceğine işaret eder.

Rüyada sevdiğin kişinin seni sevdiğini görmek kurulu düzenin bozulmasına sebep olacak bazı olaylar yaşanacağına, beklentilerinin gerçekleşeceğine, işlerinin açılacağına, makamının artacağına, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişi seni öpmek elinden gelen herşeyi büyük bir sabırla gerçekleştireceğine, sorunlarından kurtulmak için sevdiği kişilerden yardım isteyeceğine ancak herhangi bir kişiden bir türlü yardım alamayacağına, bunun da işine dört elle sarılmasına vesile olacağına ve kişinin kariyerinin zirvesine yükseleceğine, birden fazla işyeri sahibi olacağına ve çalışmalarını kusursuz şekilde başarıyla sürdüreceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments