Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının hapse girdiğini görmek

Rüyada başkasının hapse girdiğini görmek

Rüyada başkasının hapse girdiğini görmek hak yolunu tutacağına ve makbul olan dünya mallarından başkasına niyetlenmeyeceğine, sorunların kısa zaman içinde biteceğine, çok büyük sıkıntıların ve sorunların ardından çok hayırlı kazançlar elde edileceğine, stresinden, sıkıntısından ve kuruntusundan uzaklaşıp, kafa dağıtacağına, hayal edilen eve kavuşulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, şansın döneceğine, kendisine şans, mutluluk, başarı, sağlık ve huzur getirecek kararlar vereceğine, maddi açıdan çok iyi bir konuma kavuşulacağına, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine yorulur.

Rüyada başkasının hapse girdiğini gördüyseniz:

  • Yakın çevrenizden kişilerle ilişkilerinizi geliştirebilir veya iletişiminizi arttırabilirsiniz.

Rüyada oğlunun hapse girdiğini görmek birikimleri ile araba veya ev gibi bir yatırım yapacağına, sevdiği kişilerin vereceği destekle çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, çok büyük hayır duası alınacağına tabir olunur.

Rüyada birini hapse girdiğini görmek kazancının hiç beklemediği bir miktarda artacağına, türlü üzüntüler ile karşılaşılacağına, pek çok günaha ve kirli işe bulaşmasından dolayı da gelecekte acı çekip tövbe edeceğine işarettir.

Rüyada hapse girdiğini görmek kusurların ve günahların telafi edileceğine, mutsuz ve kötü günler yaşayacağına, başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine ve kazancının da azalacağına alamet etmektedir.

Rüyada kardeşinin hapse girdiğini görmek tahmin edilenden daha çok kazanç elde edileceğine, zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, dertlerin, sıkıntıların, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine, bolluğun ve verimin de artacağına rivayet eder.

Rüyada annesinin hapse girdiğini görmek kendisine rahat bir hayat kurmak için çok hayırlı bir yoldan geçeceğine ve sorun yaşadığı bir kişi ile karşılaşacağına, çok çalışıp çabalama sonucunda istediğiniz hayata kavuşacağınıza, sorunların kısa zaman içinde sona ereceğine alamet eder.

Rüyada akrabanın hapse girdiğini görmek bir sebeple aynı hataları sürekli tekrarlayacağına, çok hayırlı ve başarılı çalışmalara imza atacağına, yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına bu durumda daha ziyade kendisiyle uğraşacağına, işinden uzaklaşacağına ve ekonomik rahatlığını kaybedeceğine yorulur.

Rüyada bir kişinin hapse girdiğini görmek kendisini başarıya götürecek yolda daha emin ve daha hızlı ilerleyeceğine, gelecekle ilgili olarak verilecek kararların hayat içerisinde çok büyük bir etki yaratacağına, mevki ve makam sahibi kişiler ile kurulacak olan dostluk sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine ve maddi ve manevi olarak çok büyük zararlarle uğraşılacağına delalettir.

Rüyada arkadaşının hapse girdiğini görmek dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına, rüya sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına, geçiminin ve gelirinin sürekli olmayacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments