Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğin bir erkeği görmek

Rüyada sevdiğin bir erkeği görmek

Rüyada sevdiğin bir erkeği görmek çevresinde dostmuş gibi davranıp dedikodu yapan yalanlarını ortaya çıkaracağına, hasta olan yakınının ölüm haberini alacağına, yapılan bir çalışma sayesinde çok yakın bir zaman içinde sıkıntıların aşılacağına, çok üzüntülü ve sıkıntılı durumların ortadan kalkacağına, borçların ödeneceğine, kötü noktalara geleceğine, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine, çok yıpranacağına, yaşadığı tatsız günleri arkasında bırakacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğin bir erkeği gördüyseniz:

  • Olayları etraflıca bir kez daha düşünüp ertelemek isteyebilirsiniz.

Rüyada eski sevdiği erkeği görmek iş hayatında meydana gelen bir sorunun daha kötü bir hal alacağına, herkesi doğru yola çağıracağına, bunun için resmi kapıları zorlamak zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğin erkekle telefonda konuşmak rahat edileceğine, aydınlığa çıkılacağına, borçlarını ödemeyi başaracağına, üzücü, sinir bozucu ve rüya sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, iş hayatında bir ortaktan ya da destek olan birisinden ihanet görüleceğine yorulur.

Rüyada sevdiği erkekten hamile olduğunu görmek sevdiği kişiler ile arasındaki bağların kuvvetlenmesini sağlayacağına, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, eline geçen fırsatların çok iyi kazançlar sağlayacağına, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevdiği erkeği çirkin görmek huzurlu ve güzel bir geleceğe adım atılacağına, sütü az olan ve sütü olmayan bir ineği sağmaya çalıştığınızı görmeniz ise, zengin olmak isterken hayallerinizin ve umutlarınızın boş çıkacağına, bir hatadan yahut günahtan pişman olmaya alamet etmektedir.

Rüyada bir erkeğin seni sevdiğini görmek böylece kendisini kötü durumlara düşürmek isteyen insanları şaşırtıp kendisinden uzaklaştıracağına, günah işleyeceğine, iş hayatına destek veren kişilerin desteklerini çekeceklerine, bu yüzden eldeki bir işte zarara düşüleceğine, anne ya da babanın bir sağlık sorunu ile uğraşmak zorunda kalacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiği erkeğin ağladığını görmek işlerin her geçen gün daha kötü bir hal alacağına, bunun da kendisini en yukarılara taşıyacağına, iletişim konusunda daha güçlü olunacağına ve rüya sahibinin çevresi ile uyum içinde bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğin erkeği damatlıkla görmek hayırlı bir kısmetle tanışılacağına ve kısa süreli bir sorun yaşanacağına ancak daha sonra durumun daha iyiye gideceğine, kesesinin her daim dolu kalacağına, yüzünün güleceğine ve hem ruhunun hem de bedeninin tazeleneceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğin erkekle sevgili olmak onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, maddi sıkıntıların biteceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bir sebeple sorunlarla direkt muhatap olmak zorunda kalınacağına, iş dünyasındaki yerin zaman içinde kaybedileceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments