Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiği erkeği çirkin görmek

Rüyada sevdiği erkeği çirkin görmek

Rüyada sevdiği erkeği çirkin görmek çok saygıdeğer biri olmasına rağmen verilen çabayla unvanının kirleneceğine, bu yüzden çok büyük üzüntü duyacağına, hayırlı ve iyi kişilerle karşılaşacağına, rahatın ve konforun geleceğine, merdiven atlayacağına, bunun da kendisine tabiri caizse çok pahalıya patlayacağına, huzurlu günlerin yakında olduğuna ve huzursuzlukların tatlıya bağlanacağına, yapacağı ortak bir iş sayesinde ömrünün sonuna kadar rahat bir hayat yaşayacağına, rakiplerini kıskandıracak kadar büyük projelere imza atacağına, yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevdiği erkeği çirkin gördüyseniz:

  • Arkadaş grubunuzla etkinlerde bulunacak, ilgi alanınıza giren konularda onlarla düzeyli tartışmalar yapacaksınız.

Rüyada sevdiği erkeği çirkin görmek birlikte çok büyük bir çalışma ya da bir proje ortaya konulacağına, vasıflarını geliştirerek, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine, neşenin yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada sevdiği insanı çirkin görmek bir sebeple zor bir döneme girileceğine, dertlerinin ve sıkıntılarının çözüme kavuşacağına ve atacağı doğru adımlar sayesinde büyük bir zenginliğe sahip olacağına, onunla kardeşten daha yakın olacağına, böyle bir insanı tanıdığı için kendini çok şanslı sayacağına ve onun kıymetini bileceğine işaret eder.

Rüyada sevdiğinin çirkinleştiğini görmek kendisini aşan işlere kalkışacağına, tecrübesi olmayan yollara gireceğine, düzeltmeye çalıştıkça daha da bozulacağına, kolay yollardan rızık sahibi olacağına, geniş geniş yaşayacağına, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğin insanı çirkin görmek onlar tarafından yüceltileceğine, başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına, hayatına sakinlik, güzellik ve hayır geleceğine, el attığı bütün işlerde büyük başarılar kazanacağına alamet eder.

Rüyada sevdiği kızı çirkin görmek boğazından ve lüksünden kısmak zorunda kalacağına, gururlu bir hayat süreceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına alamet eder.

Rüyada sevdiği kişiyi çirkin görmek çevresine karşı tepeden bakan, bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına, hiçbir eksiğinin olmadığı gibi kendisinin her şeyin en çoğuna sahip olacağına, elindeki tüm parayı ve malı harcayacağına, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğin birini çirkin görmek tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına ve aydınlık günlerin yakın olacağına, ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına, kendisini bu duruma düşüren kişiler ile irtibatını tamamen keseceğine inanılır.

Rüyada sevdiğin kişiyi çirkin görmek tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına, yakın bir arkadaşla birlikte yeni işlere girileceğine, yeni lezzetlerin tadına varacağına, görmediği yerlere gideceğine, kişinin kendi başının çaresine bakacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments