Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiği erkekten hamile olduğunu görmek

Rüyada sevdiği erkekten hamile olduğunu görmek

Rüyada sevdiği erkekten hamile olduğunu görmek başına bazı musibetlerin geleceğine, vebalı ve ince hastalık vermeyeceğine, kişinin öğrenimini uzun tutarak aynı zamanda İslami konularda da bilgi sahibi olacağına, kardeşler arasında büyük sorunlar yaşanacağına, işlerini çok iyi bir şekilde tamama erdirdiği için insanların saygısını ve sevgisini kazanacağına, sıkıntılarının sona ereceğine, işlerinde büyük kazançlar elde edeceğine, yakın zamanda rahat edeceğine, kendisi için en uygun kararları vereceğine ve Allah’ın izni ile girdiği işlerde yenilgiye uğramayacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına, bir sebeple çok uzak bir yerden çok kötü bir haber alacağına delalet eder.

Rüyada sevdiği erkekten hamile olduğunu gördüyseniz:

  • Belirsizlik sizi karamsarlığa itebilir.

Rüyada sevdiği erkekten hamile olduğunu görmek kendisine şifa olacağına, hayatının daha bir kolay ve güzel olacağına, dertlerinin azalmasına sebep olacak olayların meydana geleceğine, maddi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine alamet eder.

Rüyada sevdiği kişiyi hamile görmek hayatının daha kolay olacağına ve rüya sahibinin eğlenceye daha fazla zaman ayırabileceğine, çıkarılan dedikoduların bertaraf edileceğine, insanların yasa ve kedere boğulacağına inanılır.

Rüyada hamile karnı sevmek uzun zamandan beri hayal ettiği ve elde ettiği zaman büyük bir başarıya ve hayırlı kazançlara sahip olacağı şeyleri alacağına, sorunlarının çözümü için yeni yollar arayacağına, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine ve herşeyin bu sayede çok daha keyifli bir hal alacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiği kadını hamile görmek sıkıntıdan tırnaklarını yiyeceğine, çocukları olması halinde de ideal bir ebeveyn olarak parmakla gösterileceğine, üzerine düşen bazı çalışmaları yakın zamanda gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevdiği kişiden hamile kalmak bilginleşeceğine ve âlim kimse olma yolunda ilerleyeceğine, doğruluktan ayrılmayacağına, daha fazla kazanç ve mal varlığı elde etme girişimlerinin havada kalmayıp, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine, borçlarınızı ödemede kolaylık yaşayacağınıza, kazancının artacağına işarettir.

Rüyada sevdiğin kişiyi hamile görmek üzücü bir tartışmaya girileceğine ve bu tartışma sonucunda çok sevilen biri ile yolların ayrılacağına, tartışmaların sona ereceğine, güzel bir birlikteliğe başlanacağına, bir sebeple bazı sorunlarla muhatap olacağına yorulur.

Rüyada sevdiğin birini hamile görmek atılan bazı adımların çok büyük sorunlara sebep olacağına, iş hayatı içinde yaşadığı üzücü olaylardan kısa süre içinde kurtulacağına, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına veya iş değiştireceğine yorulur.

Rüyada sevdiğini hamile görmek her türlü kazadan ve beladan uzak olacağına, kısa zamanda çok büyük bir aşka yelken açacağına,  hayır duaları alacağına, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine, maddi açıdan iyi bir noktaya gelineceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments