Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiği erkeğin ağladığını görmek

Rüyada sevdiği erkeğin ağladığını görmek

Rüyada sevdiği erkeğin ağladığını görmek çalışmalarının takdire layık görüleceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, işlerinin günde güne daha iyi bir hal alacağına, eline geçen bütün fırsatları çok hayırlı ve çok doğru şekilde değerlendireceğine ve kazancının çok büyük olacağına, geçmişten gelen yükleri, sorunları omuzundan atarak hafifleyeceğine, borçlarından ve hastalıklarından kurtulacağına, arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine, mutsuz, üzgün ve hasta olacağına, bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiği erkeğin ağladığını gördüyseniz:

  • Yani ev hayatınızda ummadığınız değişiklikler olabilir.

Rüyada sevdiğin erkeğin ağladığını görmek mevki edineceğine, onları gerektiği gibi değerlendiremeyeceğine, zahmet veren bir işin üstesinden kolayca gelineceğine, gönül ilişkisi yaşanan kişi ile aradaki buzların eritileceğine ve sevinçli bir haberle deyim yerindeyse sevinçten havalara uçulacağına alamet eder.

Rüyada sevdiği erkeğin ağladığını görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine, kar elde edileceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, rahat, kolay ve geniş olanaklar içinde yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiğinin ardından ağlamak atılacak adım sayesinde çok daha profesyonel bir ortama gireceğine, hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine, rızkının artacağına, sıkıntılı ve sorunlu günler geçireceğine inanılır.

Rüyada sevdiği birinin ölümüne ağlamak bütçesinde çok uzun süre onarılmayacak açıklar meydana geleceğine, rüya sahibinin aile bireylerden birinin vefat edeceğine, onların bilgilerinden faydalanmak için savaşacağına, onların hikmetli kişiliklerinden de feyz almak için mücadele vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğine sarılıp ağladığını görmek şansının ve kısmetinin kendisinden yana gideceğine, destek göreceğine, terslik yaşayacağına alamet eder.

Rüyada sevdiğin birine sarılarak ağlamak söylediği bir sözden ötürü pişmanlık duyacağına, hayata karşı zayıf davranmayacağına, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine tabir olunur.

Rüyada sevdiğine sarılmak ve ağlamak bir sebeple rüya sahibinin deyim yerindeyse yıkılacağına, önüne aksiliklerin ve engellerin çıkmayacağına, hayatının kolaylaşacağına, maddi gücünün yerine geleceğine, art niyetli ve kötü emelleri olan bir kişiyi alt etmeye yorulmaktadır.

Rüyada sevdiği insanın ağladığını görmek ismini aldığı zaferlerle duyuracağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine ve uzun zamandan beri içinde bulunulan huzurlu ortamın yokolacağına, kederden ve stresten kurtulacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments