Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiği adamın başkasıyla evlendiğini görmek

Rüyada sevdiği adamın başkasıyla evlendiğini görmek

Rüyada sevdiği adamın başkasıyla evlendiğini görmek ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine, her geçen gün daha da iyileşerek umutlanacağına, yaşanan durumun araştırılması sayesinde bu durumun düzeltileceğine ve gerçeklerin açığa çıkacağına, aile içinde de maddi konulardan kaynaklanan sevimsiz konuşmalar ve tartışmalar yaşanacağına, kötü duygularından arınacağına ve Allah’ın kendisine lütfettiklerinin kıymetini bileceğine, toplumda yükseleceğine, şansının ve bahtının açılacağına, ticaretinde ehil kişiler arasına gireceğine, cebinden parasının, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiği adamın başkasıyla evlendiğini gördüyseniz:

  • İnsani yardım kuruluşlarıyla veya gönüllü yardım işleriyle uğraşmanız aşk hayatınızı veya duygu dünyanızı da olumlu etkileyebilir.

Rüyada sevdiği adamın başkasıyla evlendiğini görmek insanlara yol göstereceğine, geleceğinin parlak ve güzel olacağına, işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına ve kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine tabir olunur.

Rüyada sevdiğin adamın evlendiğini görmek bunun da başarılarının kalıcı olmasına vesile olacağına, böyle işlere kalkışacağına, sabır ve azim ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiğin adamın başkasıyla evlendiğini görmek dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde büyük başarılara imza atılacağına ve hayırlı bir kısmetle tanışıp dünyaevine girileceğine, maddi ve manevi açıdan çok rahata erileceğine, rüya sahibinin kötü ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına delalettir.

Rüyada sevdiği adamın evlendiğini görmek huzurunun, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kendi işini kurarak daha büyük kazançlar elde edeceğine, aile hayatının sorunlarla dolacağına delalettir.

Rüyada din adamıyla evlenmek çok büyük ve hayırlı başarılar ve kazançlar elde edeceğine, bir sebeple etrafındaki bazı insanlardan ağır eleştiriler alacağına, huzursuzluk yaratan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına yorulmaktadır.

Rüyada devlet adamıyla evlenmek ruhen çok büyük bir gelişme yaşayacağına, sevdiği ve değer verdiği kişilerin her zaman yardımlarını alacağına, sorunlarının her geçen gün azalacağına yorulmaktadır.

Rüyada evlendiği adamı görmek parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, sevinç gözyaşları dökmeye, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine ve içine kapanacağına alamet etmektedir.

Rüyada evli bir adamın tekrar evlendiğini görmek yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, başarısız olacağına, kötü günler geçireceğine, bir sebeple çok üzücü ve yorucu bir dönem geçireceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments