Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğin adamın babasını görmek

Rüyada sevdiğin adamın babasını görmek

Rüyada sevdiğin adamın babasını görmek tekin olmayan işlere girileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, endişe ettiği işlerin son bulacağına, moralinin yerine geleceğine, elinin de bollaşacağına, kazancının artacağına ve hayatına keyif geleceğine, gönül hoşluğuna ve esenliğe kavuşacağına, yaptığı sevapların, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, işlerinde başarı elde edeceğine, sıkıntılarından kurtulup daha özgüven sahibi bir kişi olarak hareket edeceğine, işlerinde çok büyük atılımlar gerçekleştirmek isterken bazı hataları sonucu zarar edeceğine ve sevdiği kişi ile neredeyse arasının açılmasına sebep olacak olaylar ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğin adamın babasını gördüyseniz:

  • Sabırlı olmalı, olayların üzerine gitmek yerine, olayların istendiği şekilde ilerlemesini sağlayacak koşulların oluşmasını beklemelisiniz.

Rüyada sevdiği adamın babasını görmek hedeflerine yaklaşacak fırsatlar elde edeceğine, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, dualarının kabul olacağına, hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, sağlık sorunlarının biteceğine alamet eder.

Rüyada sevdiğin adamın babasını görmek gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına ve zor zamanlar geçireceğine, yeniden hayal kuracak umuda kavuşacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiği adamın karısını görmek ancak daha sonra yakın bir arkadaştan alınacak destek sayesinde zorlukların aşılacağına, dertlerin, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine, rızkının artacağına, neşesinin ve keyfinin yerinde kalacağına işarettir.

Rüyada sevdiği adamı görmek gelirinin daimi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine, imkânlarının çoğalacağına, isteklerinin yerine geleceğine, musibetlerin ve sorunların yakın zaman içinde daha da artacağına delalettir.

Rüyada sevdiği adamı başkasıyla görmek içinden çıkılamaz hallere düşeceğine, uzun bir süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına işarettir.

Rüyada sevdiği adamın başkasıyla evlendiğini görmek iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına çok üzüleceğine, ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine ve alınteri dökerek helal para kazanacağına, ilerleyeceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, işinin en iyisi olacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiğin adamın evlendiğini görmek ailesini çok daha iyi şartlarda yaşatmayı başaracağına, yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına, alacağı başarıların tatmin ve memnun olmasına yeteceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğin adamın elini tutmak elinde bulunan imkânlar ile çok iyi işlere imza atacağına ve rahat edeceği bir döneme gireceğine, yaşlılığında dahi unutkanlık, hastalık ve ağrı gibi sorunlarının olmayacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, işlerine yeni işler katacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments