Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiği adamın evlendiğini görmek

Rüyada sevdiği adamın evlendiğini görmek

Rüyada sevdiği adamın evlendiğini görmek bir yandan cenaze olacağına, kendisini kötü hisseden ya da zorluk yaşayan arkadaşlarına en gerekli zamanlarda yardım eli uzatacağına, maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, yapılan uzun görüşmeler sayesinde çalışma hayatı içinde yaşanan sorunların kısa süre içinde bitirileceğine, sevilen birinin elinden tutmak o kişinin evlenmesine, yuva kurmasına yardımcı olunacağına, yaşamına bolluğun, verimin ve bereketin geleceğine, aile içindeki yokluk nedeniyle keyfinin ve huzurunun da kalmayacağına, işlerinin eskisinden daha iyi ve daha kazançlı bir hal alacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiği adamın evlendiğini gördüyseniz:

  • Biraz içine kapanık yapıda olabilirsiniz.

Rüyada sevdiği adamın başkasıyla evlendiğini görmek atılacak adımla birlikte çok iyi bir mevkiye giden bir yolun açılacağına, geç de olsa arzu ettiği mutluluğu yakalayacağına, sevdiği kişilerle kurduğu ortaklılarda büyük kazançlar elde edeceğine, sağlığının çok iyi bir şekilde olacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiğin adamın başkasıyla evlendiğini görmek kazancının artacağına, rızkının çoğalacağına, problemlerinin çözüleceğine, iş dünyasındaki prestijli durumun ortadan kalkacağına, eşlerin boşanacağına inanılır.

Rüyada sevdiğin adamın evlendiğini görmek çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine, kazandığı paralar sayesinde mal mülk sahibi olacağına, işine olan bağlılığının zarar göreceğine, rüya sahibinin deyim yerindeyse ayağına taş takılmadan ilerleyeceğine alamet eder.

Rüyada sevdiği adamın evlendiğini görmek bir sebeple atılan adımlar konusunda ve verilen sözler konusunda çok dikkat edilmesi gerektiğine, aksi halde pişman olunacak ve belki geri dönüşü olmayacak olaylar yaşanacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü ruhsal olarak hasta olacağına, onu mutsuz eden sorunları kafasından atacağına, moral bulacağına, hafifleyeceğine rivayet eder.

Rüyada din adamıyla evlenmek bedeninin şifa bulacağına ve ruhunun da güzelleşeceğine, içinde bulunduğu maddi ve manevi boşluğu işi ile dolduran rüya sahibinin çok hayırlı ve sevinç getirecek olaylar ile karşılaşacağına, rahatının, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına işaret eder.

Rüyada devlet adamıyla evlenmek ahiret inancını boşlayarak, gözünü bürüyen mal ve para hırsına kapılacağına, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, işine, kendisine ve yaşamına çeki düzen vereceğine alamet eder.

Rüyada evli bir adamın tekrar evlendiğini görmek iş hayatı içinde üst bir mevkiye terfi alınacağına, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine, kısa bir zaman için alınmış olan borcun ödenemeyeceğine ve zararların günden güne artacağına işarettir.

Rüyada evlendiği adamı görmek kendisini kurtuluşa götüreceğine, yaşadığı sürece üzerinden hayırların eksik olmayacağına, yeni çalışmalar ve alınmış olan borçların ödenmesi için çok büyük bir azimle çalışılacağına ve iş dünyasında çok iyi bir konuma getirileceğine, yaşanacak üzüntüden dolayı sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments