Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğin kizin elini tutmak

Rüyada sevdiğin kizin elini tutmak

Rüyada sevdiğin kizin elini tutmak uzun sohbetler edeceğine, Allah’ın hayırlı ve güzel kullarından olmayı başaracağına, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına ve kaybedilen işe ve kariyere tekrar kavuşmak için büyük bir çaba gösterileceğine, kötü giden bir birlikteliğin düzeleceğine, aile içinde bir süre ağız tadının olmayacağına, özellikle kendisine yakın hissettiği bir kişiye kendi özel hayatı hakkında son derece özel bir sırrı anlatacağına, mutlu günler göreceğine, uzun zaman önce bitirilmiş olan borçların tekrar alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kizin elini tutmak gördüyseniz:

  • Uzlaşmaya niyetli olmamanız ya da geri adım atmamanız durumunda duygusal sorunlar meydana gelebilir.

Rüyada sevdiğin kizin elini tutmak işlerinde çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, bazı büyük projelere girerek kendisine uygun kimseler ile ortaklık kuracağına, zarar ettiği çalışmalarda kısa sürede kara geçeceğine, kurtuluşu yakalayacağına delalet eder.

Rüyada kavrulmus kiyma görmek şansının yaver gitmesi sayesinde melanetli bir olaydan kurtulacağına, uğursuzluğun kendisine hiç yaklaşmayacağına ve Allah’ın kendisine her zaman yardım edeceğine, işlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyip yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine, hayırlı bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına alamet eder.

Rüyada sevgilini baska kizla görmek aksiliklerin baş göstereceğine, kendisini çekemeyen insanları hayatından çıkaracağına, elindeki imkanları en iyi şekilde değerlendirmesi sayesinde çok iyi yerlere geleceğine işarettir.

Rüyada ili kiye girmek aile büyüklerinden biri sayesinde can sıkan bir durumdan kurtuluşa erileceğine, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına, arzularına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına yorulur.

Rüyada erkek kiyafet görmek sevdiği kişilerden birinin başının sıkıştığı ve zor duruma düştüğü bir durumda yardımına koşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük destek vereceğine, böylece hayatının da düzene gireceğine, hayalindeki işi gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada at kişnemesi duymak iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, kendisini kötü hissettiği zamanların sona ereceğine, kederden ve stresten kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada is kiyafeti görmek sıkıntılarının hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına, illet hastalıklarından, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, gerçek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kisir yaptiğini görmek çok büyük başarılar elde edeceğine, sıkıntılarını atlatacağına, çekilen zahmetin sona ereceğine, parasal olarak iyi bir kazanç elde edileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments