Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiği kişinin elini tutmak

Rüyada sevdiği kişinin elini tutmak

Rüyada sevdiği kişinin elini tutmak kendisi ile gururlanacağı işler yapacağına, buna doğru orantılı olarak da çok para kazanıp hayallerine kavuşacağına, içinde ukde olarak herhangi bir konunun kalmayacağına, sevilen ve güvenilen biriyle girilecek bir tartışma sonrasında tüm görüşmelerin kesileceğine, kısa sürede çok yol katedilecek bir döneme girileceğine, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine ve zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, sıkıntıların kısa bir zamanda bitip yerini sevince bırakacağına işarettir.

Rüyada sevdiği kişinin elini tutmak gördüyseniz:

  • Kelimelerinizi dikkatle seçmenizde fayda var.

Rüyada sevdiği kişinin elini tutmak çok önemli noktalara geleceğine, işlerin daha kötüleşeceğine, hayallerinin birer birer gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişinin elini tutmak konfor, rahatlık sıhhat ve huzur içinde olacağına, bilgi sahibi olunmayan bir işi çabucak kavrayarak hemen kendisini gösterecek olan rüya sahibinin alkışlanacak işler yapacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine, tazeleneceğine ve canlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğinin kişinin elini tutmak büyük bir sevinç duyacağı bir haber alacağına, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine ve hayırlara vesile olacağına, yakın zamanda tüm yatırımlarından oldukça büyük paralar kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğiniz kişinin elini tutmak kendisini zor geçecek bir proje uygulama sürecinin ardından yorgun hissedeceğine, yardım severliği sayesinde elinden geleni yapacağına, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına alamet eder.

Rüyada ölmüş kişinin elini tutmak sözünün ise herkes tarafından dinleneceğine, endişe duyulan konularda büyük başarılar elde edileceğine, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine işarettir.

Rüyada bir kişinin elini tutmak üzüntü yaşamaya, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine ve mutluluk verecek bir konuda adım atılacağına, hürmetinin, saygının ve sevgisinin de kusursuz olacağına tabir olunur.

Rüyada aşık olduğu kişinin elini tutmak sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına, hayatı boyunca azın ne demek olduğunu bilmeyeceğine, dünyanın sonsuz nimetlerinden ve her türlü keyfinden bolca faydalanacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine işaret eder.

Rüyada hoşlandığı kişinin elini tutmak bundan sonra her türlü adımı kendi bildiği gibi atacağına, huzurunun ve keyfinin yerinde olacağına, hem zenginlik hem de makam sahibi kimse durumuna geleceğine buna rağmen geldiği yeri unutmayacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments