Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiği adamın babasını görmek

Rüyada sevdiği adamın babasını görmek

Rüyada sevdiği adamın babasını görmek her zaman kişiyi yeniliklere yöneltecek işlere girişileceğine, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine, bunun hem meslek hem de özel hayatına darbe vuracağına, maddi sorunlar olmadan, sakin ve huzurlu bir durum içinde olunacağına, iş dünyasında rakiplerini zekâsı ve yeteneği ile egale etmesi sayesinde önünün açılacağına, hem kendi ailesi hem yakın arkadaşları için çok güzel bir sürprize imza atacağına, kişinin hayatına bolluğun, neşenin ve mutluluğun geleceğine, ne de derdin kişinin yanına uğramayacağına işaret eder.

Rüyada sevdiği adamın babasını gördüyseniz:

  • Mesela işvereniniz, yöneticiniz, babanız ya da kadınsanız eşini, öğrenciyseniz öğretmeninizle kavga edebilirsiniz.

Rüyada sevdiğin adamın babasını görmek sorunların ardı ardına geleceğine, işlerin çok kötü bir hale geleceğine, içine düşülen çıkmazdan kurtuluşa erilemeyeceğine, iş hayatında çok kısmetsiz olunacağına, rızkının eksileceğine, sorunların tamamen çözüme kavuşacağına ve rahata erileceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevdiği adamın babasını görmek maddi ve manevi bütün sıkıntıların, sorunların ve üzüntülerin son bulacağına, rüya sahibinin, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına, işlerinin bu şekilde devam etmesi sayesinde çok rahat bir ömür geçireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından çok kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, hayırlı işlere girileceğine alamet eder.

Rüyada sevdiği adamı öpmek çok büyük paralar kazanılacağına, yaşadıklarının kendisi için ders niteliği taşıyacağına, aynı hataları bir daha tekrar etmeyeceğine, gördüğü saygının ve sevginin artacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiği adamın elini tutmak girdiği işleri kaybedeceğine, çok güzel işlere gireceğine, çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine ve mal mülk sahibi olacağına, üzüntülerinin çok yakında biteceğine delalettir.

Rüyada sevdiği adamın annesini görmek sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine, geleceğinin başarılar ve zaferlerle geçeceğine, kazancının her geçen gün artacağına, işlerin bir anda azalacağına işaret eder.

Rüyada sevdiğin adamın karısını görmek uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına ve bir aile yemeğine katılıp çok güzel zaman geçirileceğine, bundan menfaat elde edeceğine ama yaptığı yanlış nedeni ile artık huzurunun kalmayacağına, amaçlarına nail olmayı başaramayacağına delalet eder.

Rüyada sevdiğin adamı öpmek kalbindeki iman gücüyle, inancına olan sadakatiyle yaşayacağına, sevilen bir akrabanın ihanetine uğrayacağına ve akademik alanda büyük çabalar sonucu sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, yaptığı işler sayesinde kazancının ve malının daha da artacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğin adamın öldüğünü görmek kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon yüksekliği sayesinde rahat edileceğine, yuva özlemini dindirmek için arayışlara gireceğine, para sıkıntısı çekeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments