Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğin adamın evlendiğini görmek

Rüyada sevdiğin adamın evlendiğini görmek

Rüyada sevdiğin adamın evlendiğini görmek ayrıca çok kötü olaylar yaşanacağına, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına, atılacak adımlarla çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, yaşam kolaylığı içine gireceğine, yaşamdan yana alabileceği tüm tatları almaya çalışacağına, maneviyatının çökeceğine, iyi evlilikler yaparak, evlatlarının hayrını göreceğine, hayatında fırtınalı günler yaşanacağına ve kişinin büyük bir çıkmazın içine düşeceğine işaret eder.

Rüyada sevdiğin adamın evlendiğini gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzda gözle görülür bir iyileşme sağlayabilirsiniz.

Rüyada sevdiği adamın evlendiğini görmek düşmanlarının güçleneceğine, geçimini daha kolay şekilde sağlayacağına, kolaylık sağlayacağına delalet eder.

Rüyada sevdiği adamın başkasıyla evlendiğini görmek zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına, deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine, çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına, eğer baba uzaktaysa ona kavuşulacağına inanılır.

Rüyada sevdiğin adamın başkasıyla evlendiğini görmek kısa bir zamanda bulunduğu mevkiden daha iyi bir mevkiye ulaşacağına, huzura, keyfe, sağlığa ve ağız tadına kavuşacağına, gelirinin düşeceğine delalet eder.

Rüyada sevdiğin adamın evlendiğini görmek hayatının iyileşeceğine, olayın bir krize dönüşmeden hemen çözüleceğine, kararlarının çevresi tarafından dikkate alınmayacağına delalet eder.

Rüyada devlet adamıyla evlenmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok başarılı olup iş hayatında üst mevkilerde yer alacağına, aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine, yalana ve iftiraya, haksızlığa ve kötülüğe pabuç bırakmadan yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada din adamıyla evlenmek içindeki sıkıntıların gideceğine, kişinin endişelerinden, kötü düşüncelerinden, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine, çıkılan seyahatten hayırlısıyla dönüleceğine, edilen duaların kabul olacağına rivayet eder.

Rüyada evlendiği adamı görmek zor zamanların geride kalacağına ve sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine, beklemediğiniz bir yerden elinize geçecek paraya, maddi ve manevi olarak çok iyi bir konuma ulaşılacağına delalet eder.

Rüyada evli bir adamın tekrar evlendiğini görmek işlerinin yolunda gideceğine, eşi ve çocukları ile ağız tadı ve iyi geçim içinde olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, kendisine çok büyük zarar veren durumların sona ereceğine, aile içinde bireylerin birbirleri ile uyum, anlayış ve iyi geçim halinde yaşayacaklarına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments