Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiği adamı görmek

Rüyada sevdiği adamı görmek

Rüyada sevdiği adamı görmek hayalini kurduğu yaşamın kapılarını aralamak için de büyük fırsatlar yakalayacağına, neşenin yerine geleceğine, kötü, zor ve sıkıntılı günler geçireceğine, kendisine ait sosyal çevrede mutlu mesut yaşayacağına, güç, kudret ve iman sahip olacağına, şansın ve kısmetin açık olacağına, kazancınızın artacağına, işinize ve hanenize bereket geleceğine, iş hayatında karşısına çıkan kötü olayların ve durumların düzeleceğine işaret eder.

Rüyada sevdiği adamı gördüyseniz:

  • Verimsiz işleri, yöntemleri, iş birliklerini ya da ilişkilerini gözden geçirmenin zamanı gelmiş olabilir ya da yaşananlar bunu gerektirebilir.

Rüyada sevdiği adamın parmağında alyans görmek güzel ve rahat bir hayata kavuşacağına, dertlerinin sonunun geleceğine, korkularının, endişelerinin, hastalıklarının son bulacağına, onun iyi olduğunu öğreneceğine, hayatının çok güzel yönde ilerlediğini duyacağına delalettir.

Rüyada sevdiğin adamın evine gitmek zarar getirecek bir yoldan dönmeye, çok sevdiği ve değer verdiği bir kişiden çok büyük ve acı dolu bi haber alacağına, çok büyük ve değerli işlere imza atacağına işarettir.

Rüyada sevdiği adamı görmek daima ona hürmet göstereceğine, kesilemeyecek ve bitmeyecek gelir elde edeceğine, malını ve canını emniyete alacağına, küçük mutlulukların ve sevinçlerin yoğun olarak yaşanacağına delalet eder.

Rüyada sevdiği adamı başkasıyla görmek zorluklarını aşmak için insanlardan destek göreceğine, maddi ve manevi olarak çok zarar edeceğine, varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına yorulur.

Rüyada eski sevdiğin adamı görmek para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, maddi ve manevi olarak ailesinden büyük destek göreceğine, çok büyük mutluluklar ve çok güzel günler göreceklerine, bu sayede sıkıntıya düşülen bir anda her zaman yardıma koşacak ve rüya sahibini savunup koruyacak bir kişi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğin adamı evlenirken görmek sıkıntılarını bir kenara kaldıracağına, yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine, sıkıntılarının biteceğine, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına ve aile hayatında gün geçtikçe daha sıkıntılı günler geçirileceğine inanılır.

Rüyada sevdiğin adamın babasını görmek aile içinde neşeli ve keyifli günlerin başlayacağına, özellikle yarınını düşünmeden hareket etmesi sonucunda bir anda maddi sıkıntı yaşayacağına, uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine delalet eder.

Rüyada sevdiğin adamı öpmek zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, planların aksayacağına, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments