Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğin adamı evlenirken görmek

Rüyada sevdiğin adamı evlenirken görmek

Rüyada sevdiğin adamı evlenirken görmek aldığı bu önemli ve hayati karar sayesinden de hiçbir zaman pişman olmayacağına, kendi zevkine uygun bir ev döşeyip işlerini bu mekânda ortaya konacağına, zarar edilen işlerin yakında telafi edileceğine, şan şöhret, itibar kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine, kazancın katbekat arttırılacağına, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına, özgüveninin artacağına, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğin adamı evlenirken gördüyseniz:

  • Israrla ilerleme kaydetmeyen veya inatçı durum ya da kişilerde hareketlilik başlayabilir.

Rüyada sevdiğin adamı evlenirken görmek kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, imkânların gün geçtikçe daha genişleyeceğine, çevresinin genişleyeceğine, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, maddi olanaklarının artacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiği adamı evlenirken görmek önemli bir makama terfi alacağına, evlense dahi borçlar nedeniyle daha evliliğinin ilk günlerinde bile stres içinde olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına delalet eder.

Rüyada eski sevdiğin adamı görmek açık renkli yılanlar ise karşınızdakini fazla etkilemeyeceğine, güzel günler yaşanacağına, sağlık sorunlarını kısa zamanda aşacağına inanılır.

Rüyada sevdiğin adamın evli olduğunu görmek sevinç gözyaşları döküleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına ve kendisini seven ve takdir eden insanlar tarafından yerileceğine, zarar edeceği bir işe gireceğine ancak etrafındaki kişiler sayesinde elindeki imkânların büyük başarılar kazandıracağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiği adamın karısını görmek aile bireylerinin arasının açılacağına ve  maddi ve manevi açıdan zarar görüleceğine, işyerinde üst düzey bir mevkiye terfi edeceğine, hain planlar yapan bir kimseyi alt edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğin adamın karısını görmek dünya mallarına karşı hırslanacağına, geçim derdine düşeceğine ve kötü şeyler yaşayacağına, ticaret sektörüne atılacağına, hem rütbe hem de kazanç elde etmek için azimle ve hırsla mücadele edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiği adamın annesini görmek o kişi ile tutkulu ve büyülü bir aşk yaşayacağına, maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına, çalışmalarının takdir edileceğine, sıkıntılı dönemleri atlatacağına ve işyerinin tekrar iş yapar hale geleceğine alamet eder.

Rüyada sevdiği adamın babasını görmek eşi tarafından yüceltileceğine, el üstünde tutulacağına, kendisini çok yalnız ve yorgun hissedeceğine, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments