Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevdiğin adamı görmek

Rüyada eski sevdiğin adamı görmek

Rüyada eski sevdiğin adamı görmek doğruyu ve doğru olan insanları terk edeceğine, günaha girip, kalp kıracağına, keyfinden ve neşesinden kaybedeceğine, kişinin kaybettiği imkânlara yeniden kavuşacağına, uzun zaman önce başladığı ancak sonra üzerine düşünemediği bir proje ile ilgili olarak yeni adımlar atmaya başlayacağına ve bu sayede bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, yıllar boyunca bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, sorunların yakında son bulacağına, iş hayatı ile ilgili olarak atılan adımların başka kişilerin dikkatini çekeceğine, rahat bir hayata adım atacağına, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, kendini tatmin etmek için yaşayacağına delalettir.

Rüyada eski sevdiğin adamı gördüyseniz:

  • Herkesi memnun etmek çok kolay olmayabilir.

Rüyada eski sevdiğin adamı görmek tüm parasını kaybedeceğine, büyük bir ferahlık yaşanacağına, uzun zamandan beri çekilen zorluğun kısa bir süreliğine de olsa biteceğine, getirisi çok olan işler yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski devlet adamı görmek elinin bollaşmasına vesile olacak ve böylece maddi anlamda çok daha fazla güçlü hale gelmesini sağlayacak bazı girişimlerde bulunacağına, yediğine ve içtiğine özen göstereceğine, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına delalet eder.

Rüyada eski bir devlet adamı görmek onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski bir devlet adamını görmek hırsını ve öfkesini yenmeyi becereceğine, malının, parasının, bağının ve bahçesinin de artacağına, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, sıkıntılarla boğuşan bir akrabanın toparlanması için bir ortaklık kurulacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiği adamın karısını görmek çeşitli gelişmeler yaşayacağına, bol kazançlı bir işin başına geçileceğine, sevinçli haberlerin alınması ile büyük sevinç yaşanacağına, yol göstereceğine ve şifa olacağına yorulur.

Rüyada sevdiği adamı uyurken görmek yapılan işlerde büyük başarı kazanılacağına, borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine, Allah’ın sevgisini kazanacağına, açık renkli yılanlar ise karşınızdakini fazla etkilemeyeceğine delalet eder.

Rüyada sevdiğin adamın elini tutmak yaşadığı sıkıntıların bu haber sayesinde ortadan kalkacağına ve çok iyi yerlere gelineceğine, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına, yapılan işlerin büyük hayırlar getireceğine işaret eder.

Rüyada sevdiğin adamı ağlarken görmek yarar getireceğine, maddi açıdan çok büyük gelir kaynağı olacağına, sorunların büyük darbeler vuracağına, büyük adımlar atılacak bir çalışmanın yepyeni kapılar açacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments