Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiği adamı evlenirken görmek

Rüyada sevdiği adamı evlenirken görmek

Rüyada sevdiği adamı evlenirken görmek bereket ve zenginlik içinde bir yaşam süreceğine, şansın ve kısmetin açılacağına, ancak karşılaşacağı bir durumda tecrübesizliğinden dolayı yanlış bir adım atacağına, üzüntülerinden ve endişelerinden kurtulacağına ve hastalığından tamamen kurtulup rahata ereceğine, ailesinden ciddi bir uyarı alacağına, kazancının eksileceğine ve bu nedenle hane içinde kıtlık yaşayacağına, girişimlerde bulunacağına, bir anda atılıma geçeceğine alamet eder.

Rüyada sevdiği adamı evlenirken gördüyseniz:

  • Bazı kişilere yardım etmek niyetindeyseniz, maddi alışverişlerden uzak durarak yardımlarda bulunmalısınız.

Rüyada sevdiği adamı evlenirken görmek adaletin geleceğine ve kişinin de bu hayırlı gelişmeler sayesinde huzurlu ve mutlu olacağına, yetenekler ve beceriler sayesinde haklı bir zenginliğe kavuşulacağına, gönül işlerinin hareketleneceğine, geçiminin de çok daha kolay hale geleceğine delalet eder.

Rüyada sevdiğin adamı evlenirken görmek yaptığı iyiliklerin karşılığını göreceğine, mutluluktan havalara uçulacağına, şansının ve kısmetinin açık olacağına, yaşamında arka arkaya pek çok güzellik meydana geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevdiği adamı uyurken görmek elinde bulunan paranın boşa gideceğine, mevcut durumundan çok daha iyi koşullarda yaşayacağına, kazandığı her kuruşun hakkını vereceğine delalet eder.

Rüyada sevdiği adamın babasını görmek refah içinde yaşayacağı bir döneme gireceğine, özel hayatında heyecanlı ve mutlu zamanlar yaşayacağına, yaşamınızın ileriki dönemlerinin çok güzel geçeceğine inanılır.

Rüyada sevdiği adamın karısını görmek yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, nüfuzunu da kullanarak gerekli adımları atacağına, yaptığı fedakârlık kadar onlardan da fedakârlık göreceğine rivayet eder.

Rüyada eski sevdiğin adamı görmek sağlık sorunlarının artacağına, karamsarlığa düşeceğine ve mutsuz olacağına, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına işarettir.

Rüyada sevdiğin adamı damatlıkla görmek makbul olmayan işler yapacağına, umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine ve çevresindeki kişilerle yaşayacağı fikir çatışmaları nedeniyle o kimselerle yollarını ayıracağına, en kötü zamanında bu kişi tarafından düzeltileceğine işaret eder.

Rüyada sevdiğin adamın öldüğünü görmek yıllardan beri hayal ettiği ve gerçekleştirmek için büyük çaba sarfedip emek harcadığı için çok daha hızlı bir şekilde hedeflerine ulaşacağına, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, pişmanlık duyulan hataların düzeltileceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments