Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir kızın nişanlandığını görmek

Rüyada bir kızın nişanlandığını görmek

Rüyada bir kızın nişanlandığını görmek mutluluktan, sağlıktan, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, kendisi için isabetli kararlar alacağına, doyasıya hasret gidereceğine, o şekilde bir çözüm bulacağına, büyük bir gelir toplayacağına, sıkıntılardan, sorunlardan, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, elini attığı her işten muvaffak olacağına ve kafasına koyduğu her amacı gerçekleştireceğine, bir hatadan yahut günahtan pişman olmaya, verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına, mutsuz olacağına, üzüleceğine işarettir.

Rüyada bir kızın nişanlandığını gördüyseniz:

  • Size fırsat gibi görünen işleri kısa süre içinde değerlendirmenizde fayda var.

Rüyada kızını nişanlanmış görmek hem parasal hem ruhsal olarak zarara uğranacağına, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, bir toplantıdan diğerine koşacağına, çok iyi bir kariyer edineceğine, kurulmuş bir ortaklığın bozulacağına, daha önce yaşanmış bir hastalığın nüksedeceğine işaret eder.

Rüyada kızının nişanlandığını görmek işle ilgili planlarının sekteye uğrayacağına ve yakın bir zamanda işsiz kalabileceğine, daha güzelleşeceğine yakışıklı olacağına, gönlünün rahata ereceğine rivayet eder.

Rüyada kızının nişanlanmak sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine, gönül hoşluğu ve esenliği yaşayacağına, yüzünü güldürecek bir haber alacağına rivayet eder.

Rüyada bekar kızın nişanlandığını görmek ondan her zaman iyi haberler alınacağına, sürpriz, olumlu ve güzel gelişmeler yaşayacağına, kendisi ile birlikte birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe gireceğine ve mutlu ve huzurlu bir aile yaşantısına sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir kızla nişanlanmak ancak daha sonra karşısına çıkan fırsatları değerlendirerek çok büyük başarılar ve kazançlar elde ederek sıkıntılarından zaman içinde kurtulacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler duyacağına, güzel bir hayat süreceğine inanılır.

Rüyada bir kızın nişanlandığını görmek atılıma geçecek olanaklar yakalayacağına, evliliklerinde güven sorunu yaşanacağına, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına tabir olunur.

Rüyada bi kızın nişanlandığını görmek emrinde insan çalıştıracağına, ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına, eline geçen fırsatları değerlendirmesi sayesinde çok mutlu olacağına delalettir.

Rüyada komşu kızının nişanlandığını görmek sorunların çözülmesi için katkı sağlayacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, kişinin kafasının rahat edeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments