Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bi kızın nişanlandığını görmek

Rüyada bi kızın nişanlandığını görmek

Rüyada bi kızın nişanlandığını görmek girilecek işte kazanılacak paranın iyi ir şekilde değerlendirilmesi sayesinde zorlukların kolaylıkla aşılacağına, eşler arasındaki kıskançlığın ve güvensizliğin biteceğine, uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu arabaya kavuşacağına, iş ortamında bir tartışma yaşanacağına, atılan bütün adımların zarar ettirecek bazı kişiler tarafından adım adım takip edileceğine, rüyayı gören kişinin, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına ve çok sıkıntılı ve sorunlu bir dönem geçireceğine, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, başarılı bir kişi olunacağına, böylece hayatının da düzene gireceğine, faturalarını ödeyemez olacağına işaret etmektedir.

Rüyada bi kızın nişanlandığını gördüyseniz:

  • Duygusal anlamda sizi endişelendiren şeyler olabilir.

Rüyada genç bir kızın nişanlandığını görmek ilerleyeceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, işinin en iyisi olacağına, kazaya, belaya ve derde düşeceğine, hayırlı bir kısmet ile çok güzel bir evliliğe adım atacağına işaret eder.

Rüyada komşu kızının nişanlandığını görmek endişe ve üzüntü yaratan olayların yakın zaman içinde düzeltileceğine, kalkınacağına, ilerleyeceğine, kırgınlıkların sona ereceğine, aile bağlarının günden güne daha da sağlamlaşacağına yorulur.

Rüyada nişanlı kızın gelinlik giydiğini görmek yaptığı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, tatsız durumların yaşanacağına, hane halkı arasına nifak tohumları serpileceğine alamet eder.

Rüyada kızının nişan görmek büyük bir maddi kayba uğranacağına, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine, rahatının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, huzursuz olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada nişanlı kızı görmek işten kaçmayacağına ve alnının teriyle kazancını elde edeceğine, çıkış yolları bulacağına, rahatlayacağına, hafifleyeceğine, rüyayı gören kişinin uzun zamandır ağlayan gözlerinin artık güleceğine ve çekilen hastalıklardan Allah’ın izniyle kurtulacağına alamet eder.

Rüyada kızla nişanlanmak rüya sahibinin hayatını idame ettirmekte büyük zorluk yaşayacağına, eğer zor durumlara düşülmek istenmiyorsa önceden bu durumlarla ilgili önlemler alınması gerektiğine ve işlerin ancak bu şekilde düzeleceğine, başarısının ve kazancının sürekli olacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir kızla nişanlanmak aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, yolculuk sırasında çok büyük gelişmeler yaşayacağına, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine inanılır.

Rüyada sevdiği kızla nişanlandığını görmek sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, imrenilecek bir ev yaşantısının olacağına, düşmanlıkların ve nefretin yok olacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments