Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğin kızla nişanlanmak

Rüyada sevdiğin kızla nişanlanmak

Rüyada sevdiğin kızla nişanlanmak maddi ve manevi olarak rahat geçirilen bir dönemin biteceğine ve birçok konuda çok sancılı bir dönemin başlayacağına, gönül ilişkisi yaşanan kişi ile aradaki buzların eritileceğine ve sevinçli bir haberle deyim yerindeyse sevinçten havalara uçulacağına, çok zor durumlara düşeceğine, yaptığı şeyden ötürü büyük bir pişmanlık duyacağına, borçların gittikçe artacağına, üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına ve huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine, bankadaki hesabının kabaracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü ödeyemediği borçtan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kızla nişanlanmak gördüyseniz:

  • Kafanızı karıştıran ya da sinirlerinizi bozan kişiler olabilir.

Rüyada sevdiğin kızla nişanlanmak hareketli ve hoş günler geçireceğine, yanlıştan uzak durarak, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine, iş konusunda kişinin paraya ihtiyacı kalmayacak kadar kazanacağına, sıkıntılarını üzerinden atacağına işarettir.

Rüyada sevdiği kızın nişanlandığını görmek uğranılan zararın çok kısa sürede telafi edileceğine, yeni iş kollarına girileceğine, büyük ve ferah bir haneye sahip olunacağına, aşırı kalabalık ve samimiyetsiz insanların bir arada bulunduğu toplantılara katılarak can sıkıntısı yaşayacağına, elde edeceği zaferlerin arkasında hem ailesinin, hem de sevdiklerinin olacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiği kızla nişanlandığını görmek hayatının yoluna gireceğine, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde büyük bir sabırla son bulacağına, biraz sıkıntılı günler geçireceğinize, kendisinden beklenen her şeyin karşılığını fazlasıyla verecek olan rüya sahibinin vicdanen son derece rahat olacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiği kızla nişanlanmak zamandan da kar edeceğine, mesleki olarak istenilen makamın kazanılacağına, sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına inanılır.

Rüyada güzel kızla nişanlanmak bir sebeple çok üzüleceğine, büyük sabır göstererek ve çok emek vererek işlerini yoluna sokacağına, kısa süre içinde işlerinde çok büyük bir ferahlık yaşayacağına ve sevdiklerinin destek vermesi ile birlikte uzun zamandan beri yapmayı çok istediği bir işe gireceğine rivayet eder.

Rüyada nişanlı kızı hamile görmek hayatının güllük gülistanlık olacağına, kuracağı ortaklıklar ve eline geçen fırsatlar sayesinde işyerinde çok iyi bir mevkiye geleceğine ve müjdeli haberler alacağına, çevresine karşı daha şefkatli ve anlayışlı biri haline geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada komşu kızının nişanını görmek özel hayatın da istenildiği gibi gideceğine, yaptığı çalışmaların rağbet görmeyeceğine, dikkat çekecek bir büyüme göstereceğine tabir olunur.

Rüyada komşu kızının nişanlandığını görmek insanların ortaklıklarını bitirme kararı alacağına, zararlarını telafi edeceğine, sorunlarından kısa bir süre içinde kurtulacağına, uzun bir zamandan beri kötü giden şansının nihayet döneceğine ve yaşadığı tüm olumsuz durumların yerini başarı ve mutluluğa bırakacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments