Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suyla ayaklarını yıkamak

Rüyada suyla ayaklarını yıkamak

Rüyada suyla ayaklarını yıkamak geniş geniş yaşama imkanı elde edeceğine ve maddi olanaklarının da fazlalaşacağına, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, beklentilerinin yerine geleceğine, verilen sözlerin kısa zamanda tutulacağına, ilerledikçe ilerleyeceğine, sıkıntılı ve yorucu bir döneme gireceğine, tüm bu zorluklarla birlikte bir de çevresindekilerden destek görmeyeceğine, ancak daha sonra bu sorunlardan kolayca kurtulacağına, atılım yapacağına, sabırla aşılan bu süre sonunda aile içinde yeniden huzurlu günlerin yaşanacağına delalet eder.

Rüyada suyla ayaklarını yıkamak gördüyseniz:

  • Sağlıksız veya mantıksız iş, ilişki veya durumları sürdürmenin faydası olmadığını düşünebilirsiniz.

Rüyada ayakları suyla yıkamak rakiplerini gerisinde bırakacağına ve kendisine karşı kem gözlerle bakan kişileri de bertaraf edeceğine, hasretlerin biteceğine, dertlerin sonlanacağına, işlerinden yana istediği karı yakalamayı başaracağına tabir olunur.

Rüyada sıcak suyla ayak yıkamak uğursuzluklar ve şanssızlıklarla dolu özel hayatın giderek içinden çıkılması zor bir durum haline geleceğine, yaşayacağı sıkıntılı ve kötü durumlar yüzünden üzüleceğine, çok severek gireceği bir çalışmada büyük zararlar göreceğine, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, çok büyük ve sıkıntılı bir döneme girilecekken bir dostun yardım etmesi ile bu durumdan kurtulacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine işaret eder.

Rüyada suyla ayaklarını yıkamak çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine, yapılan işin, verilen emeğin karşılığının tam olarak alınacağına, aksilikler yüzünden kısa sürede büyük kazanç getirecek bir işin elden kaçacağına yorulmaktadır.

Rüyada başkasının ayağını yıkamak sorunlu bir dönemin başlayacağına, rakiplerine karşı her zaman zafer kazanacağına, kazancını birkaç kat arttıracağına, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine işarettir.

Rüyada birinin ayaklarını yıkadığını görmek yönetici veya patron koltuğuna oturacağına, ekmeğine leke süreceğine ve helal lokmasına fesat karıştıracağına, rakiplerini çok gerisinde bırakacağına tabir olunur.

Rüyada kirli ayak yıkamak büyük kazançlar elde edeceğine, büyük miktarlarda para kazanılacağına ve yeni bir şehirde ya da ülkede yeni bir işe girişileceğine, şöhret ve itibar kazanacağına tabir olunur.

Rüyada ölünün ayaklarını yıkamak yaşamında aksilikler yaşanmayacağına, birçok yeni fikir edinileceğine ve sağlık konusunda bazı reçetelerle ülkeye dönüş yapılacağına, sevdikleri ile birlikte çok büyük bir sorun yaratmadan ortada kavuşacağına delalettir.

Rüyada ölmüş birinin ayaklarını yıkamak hata ve günah işlemekten uzak duracağına, zarar edilen işlerin kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, bir sebeple işlerinde zamanlama hatası yapacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments