Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayağının çamurunu yıkamak

Rüyada ayağının çamurunu yıkamak

Rüyada ayağının çamurunu yıkamak ancak yakın bir zaman içinde işlerinin düzeleceğine, canının ve malının garantide olacağına, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına, kısa sürede büyük bir aşama kaydedileceğine, rahat bir hayatı olacağına, emeklerinin karşılığını göreceğine, aksiliklerin ve üzüntülerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, eline geçen bütün fırsatların büyük bir kazanç sağlayacağına, rızkının genişleyeceğine ve böylece hem ağız tadının, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına delalet eder.

Rüyada ayağının çamurunu yıkamak gördüyseniz:

  • Üstünüze düşeni yerine getirmemeniz durumunda ilişkilerde problemler yaşanabilir.

Rüyada ayağının çamurunu yıkamak kardeşlerden birinin desteğinin alınacağına, yaşananları unutturacağına, iş hayatında uzun zamandan beri maddi sıkıntı çekenlerin ferahlığa çıkacağına rivayet eder.

Rüyada çamurlu ayağı yıkamak umutsuzluğa düşeceğine, ağlayacağına, eline çok hayırlı ve güzel fırsatlar geçeceğine, ticaret ehli kimse haline gelerek daha profesyonel olacağı işler yapacağına delalettir.

Rüyada ayakkabıdaki çamuru yıkamak birlikte bazı işler yapılacağına, zafer elde edeceğine, kişinin başında dönen kara bulutların artık dağılmaya başlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çamurlu elini yıkamak hayır getirecek bir ortaklığa girileceğine, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine ve zarar getirecek bir işten kazançlı bir şekilde çıkılacağına, kendisini çok kötü ve yalnız hissedeceği bir döneme gireceğine, içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulmak için bazı kişilerden destek isteyeceğine, ancak sevdiği bir iki kişi dışında kimsenin yardımcı olmayacağına, anne baba duasının alınacağına ve yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada elini çamurla yıkamak sevdiği kişi ile uyumunun ve geçiminin bozulacağına, yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına, pek istenmeyen şeyler yaşanacağına inanılır.

Rüyada ayakkabı çamuru yıkamak hainlik yapacağına, dertlerinin biteceğine, evde de, sosyal hayatında da mutlu olacağına, gerçekleşmesi zamana bağlı bazı şeylere zengin olunması sayesinde kolayca gerçekleşeceğine alamet eder.

Rüyada elindeki çamuru yıkamak tövbelerinin kabul olacağına, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, rızkının hiç eksilmeyeceği gibi her geçen gün daha da çoğalacağına alamet eder.

Rüyada çamurlu ellerini yıkamak duygusal ilişkilerinde hislerinin karşılıksız kalmayacağına, sağlık sorunları varsa düzeleceğine, sıkıntı yaratan ve zor durumlara düşmeye sebep olan insanların uzaklaştırılacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments