Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiği kızla öpüşmek

Rüyada sevdiği kızla öpüşmek

Rüyada sevdiği kızla öpüşmek umutlarının da tükeneceğine, bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine ve malının çalınacağına, güneşli ve güzel günler yaşayacağına, iş yerinde de prensipli, sevdiklerine bağlı, işini tutkuyla yapan rüya sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına, stres ve sinirden uzak durulacağına, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine, çevresindeki insanların da desteği ile her zaman en iyi olmaya çalışacağına, yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına, büyük bir hamle yaparak bu durumu kendi lehine çevireceğine tabir olunur.

Rüyada sevdiği kızla öpüşmek gördüyseniz:

  • İki tarafında artan beklentileri gerilime neden olabilir.

Rüyada sevdiği kızla birlikte olmak atılacak doğru adımlar ile mutluluğa kavuşulacağına, çok büyük üzüntü duyacağı durumlar ile yüzleşmek zorunda kalacağına, özgüveninin bitme noktasına geleceğine, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına delalettir.

Rüyada sevdiği kızı ailesiyle tanıştırmak herkesin sahip olmak istediği hayata sahip olacağına, sorunlarını unutacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiği kızı kıskanmak kalbinin temiz olması, niyetlerinin de hayır taşıması sayesinde karşısına aksiliklerin, kötülüklerin, kaza ve belaların çıkmayacağına, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına, iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına ve endişe edecek durumlara düşüleceğine tabir olunur.

Rüyada sevdiğin kızı istemeye gitmek pişmanlık duyulan hataların düzeltileceğine, zor zamanların çok eskide kalacağına, sıkıntılarından, dertlerinden, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiği kızı gülerek görmek yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, yiyip içeceğine, büyük atılımlar yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğin kızın evine gitmek durgunlaşacağına, kendi kabuğuna çekileceğine, yaptığı çalışmaların rağbet görmeyeceğine, gönül kapılarını açacağına alamet eder.

Rüyada sevdiğin kızla konuşmak başına türlü melanetlerin ve musibetlerin geleceğine, yaşanan üzücü ve acı olayların unutulacağına, mali olarak birkaç ay boyunca dara düşüleceğine delalet eder.

Rüyada sevdiğin kızı öptüğünü görmek geniş rızık elde edeceğine, ruhunu ve bedenini dinlendireceğine, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments