Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğin kızı gelinlikle görmek

Rüyada sevdiğin kızı gelinlikle görmek

Rüyada sevdiğin kızı gelinlikle görmek ortaklarla aranın bozulacağına, çok sevilen birisinden çok kötü bir haber alınacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, çok büyük atılımlar yapacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, bir sebeple uzak durması gerektiğine ve kendisini kötü olayların içinde huzursuz bir şekilde bulabileceğine, aldığı dualarla işlerinin de yolunda gideceğine, sevap işleyeceğine, çok güzel bir evlilik yapılacağına işaret eder.

Rüyada sevdiğin kızı gelinlikle gördüyseniz:

  • Kendinizi olaylara kaptırdığınızda herşey için çok geç kalmış olmak sizi sıkabilir.

Rüyada sevdiği kızı gelinlikle görmek yaşanan ayrılık ve hasret gibi duygulara çözüm bulunması için önayak olacağına, iş hayatında uzun zamandan beri yapmak istediği atılımı gerçekleştireceğine, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına, bilmediği bazı gerçekleri öğreneceğine alamet eder.

Rüyada sevdiğin kızı gelinlikle görmek varsa tüm borçlarını ödeyeceğine, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, kazancının artacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulmasına yardım edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kızı gelinlikli görmek artık tamamen ümitsizliğe kapılacağına, ele geçen kısmetlerin ve fırsatların artacağına, kaderinin ve şansının yüzüne güleceğine işarettir.

Rüyada kızının gelinlik giymek artık daha rahat, kolay ve güzel bir hayatı olacağına, yetki ve imza sahibi olacağına, ticari anlamda yön değiştireceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir kızın gelinlik giydiğini görmek çevresine karşı her zaman temkinli davranacağına, büyük kazanç elde edileceğine, herkese parmak ısırtacak kadar iyi bir hayat sahip olunacağına, daha önce denemediği ve bilmediği tatları tadacağına yorulur.

Rüyada kendi kızını gelinlikle görmek sıkıntılarını ve sorunlarını çözmek için hayırlı yollar keşfedeceğine, verdiği emeklerin boşa gideceğine, hayatının bir anda renkleneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kızını gelinlik giymiş görmek zaman zaman bu işyerinde verilen hizmetle ilgili olarak seminerlere gidileceğine ve konusunda uzman bir kişi olunacağına, maddi kaynakların daha etkin bir şekilde kullanılacağına, dış görünüşünün etkileyiciliği ile çok sayıda aşığı olacağına inanılır.

Rüyada kızını gelinlik giydiğini görmek yeni heyecanlar ve yeni gönül ilişkileri yaşayacağına, yaşanan karanlık günlerin kısa bir zaman sonra biteceğine, hastalıkların uzak duracağına, huzuru yakalayacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına ve deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek fırsatlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments