Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğiniz kızı görmek

Rüyada sevdiğiniz kızı görmek

Rüyada sevdiğiniz kızı görmek zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine, yapılması gereken bir ödemenin yapılamayacağına, kişinin toplum içindeki saygınlığının artacağına, evine huzurun ve bereketin geleceğine, dualarının kabul olacağına, onlar için çabalayacağına, aile hayatı içinde yaşanan sorunların aile büyükleri sayesinde çözüm bulacağına, istenen herşeye kavuşulacağına, rahat edeceği ve mutlu olacağı bir döneme gireceğine, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğiniz kızı gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun, bekarsanız karşı cins ilişkileriyle ilgili ciddi bir olay yaşayabilirsiniz.

Rüyada sevdiği kızın nişanlandığını görmek nerede akşam orada sabah felsefesi ile yaşamaktan vazgeçeceğine, yeni bir işte yüksek bir makama sahip olunacağına, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine işarettir.

Rüyada sevdiğin kızla yemek yemek kimseden korkmayacağına ve hayal ettiği gibi bir hayat süreceğine, kimseyle konuşmayacağına, kararlarını alırken kimseye danışmadan hareket edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğin kızı kaçırmak sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, çok büyük kazançlar elde ettikten sonra uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile evlenerek bir bebek sahibi olacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun aşılacağına, gidilen yolda çok büyük bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, nezaketsiz bir kişiye haddinin bildirileceğine, kişinin dünya hayatında gerçekleştirmek istediklerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına alamet eder.

Rüyada sevdiğin kızla nişanlanmak sakin bir şekilde ilerleyen bir projeye girip çok emek verdikten sonra hiç istemediği bir sıkıntı yaşayacağına, neşeleneceğine, yarınlarına umutla bakacağına, büyük maddi zararlara uğrayacağına ve sevdiği kişileri kaybetme pahasına da olsa bazı sorunlar yüzünden çeşitli tartışmalara gireceğine işaret eder.

Rüyada sevdiğin kızı görmek refah düzeyinin gittikçe düşeceğine, tartışmaların gün geçtikçe daha da artacağına, üzüntülü bir döneme girileceğine, sorunlarının alacağı destek sayesinde sona ereceğine yorulur.

Rüyada sevdiği kızı kaybetmek zor ve sıkıntılı günler geçireceğine, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine, elinde olan bir miktar paranın yakın bir zaman içinde gereksiz bir şey için harcanacağına delalettir.

Rüyada sevdiğin kızın evlendiğini görmek endişelerinin, üzüntülerinin ve yaşadığı zorlukların artacağına, kişinin çevresinde ona yol gösterecek çok sayıda insan olacağına, borçlarını ödeyeceğine ve mal mülk sahibi olacağına işaret eder.

Rüyada sevdiğin kızın ağlamasını görmek yaşamının kolaylıklar içinde geçeceğine, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine,  işlerin her zaman rast gideceğine ve mutlu olunacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa zaman içinde kurtulup güzel çalışmalar ortaya koyacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments