Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiği kızla bakışmak

Rüyada sevdiği kızla bakışmak

Rüyada sevdiği kızla bakışmak ortalığın sakinleşip, durulacağına ve böylelikle huzurun geleceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, uğradığı zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine ve çok daha iyi bir iş için destek alacağına, bolluğa, berekete ve zenginliğe ulaşacağına, çok büyük başarılar elde edileceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına, hiç beklemediği kadar büyük miktarda kazanç elde edeceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, bir sağlık sorunu konusunda tedavi amaçlı bir yolculuğa çıkılacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiği kızla bakışmak gördüyseniz:

  • İşle ilgili çözülmesi veya anlaşılması imkansız gibi görünen konular varsa, çok yakında çözülebilir ya da olayların arkasındaki nedenler anlaşılabilir.

Rüyada sevdiğin kızla bakışmak yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına, atacağı adımlar ve ortaya koyacağı başarılar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevdiği kızla bakışmak ağız tadının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, büyük sıkıntı ve yaşanılacak acıya, çok iyi yerlere geleceğine ve hayırlı kişiler ile iş yapacağına işaret eder.

Rüyada kızla bakışmak başarı ve zenginlik getireceğine, hesabını veremeyecek işlere ortak olmayacağına ve Allah’ın karşısına kul hakkı alarak gitmekten hep çekineceğine, emek ve değer verdiği kişilerden nankörlük ve vefasızlık göreceğine inanılır.

Rüyada tanımadığın bir kızla bakışmak bir anda büyük bir borç batağının ortasına düşüleceğine, geçici olarak rahatsızlanacağına, bereketin ve neşenin eksik olmayacağına işaret eder.

Rüyada bir kızla bakışmak rahatının ve huzurunun bozulacağına, sevincine ve mutluluğuna kavuşmayı başaracağına, kişinin psikolojik olarak çok etkilenip bir müddet içine kapanacağına işaret eder.

Rüyada sevdiğinle bakışmak saygı değer bir konuma çıkacağına, meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına ve hayallerinin peşinde koşmaktan bir an olsun vazgeçmeyeceğine, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine ve haksızlığa uğranılacağına, kısa süre içinde iyi kalpli ve güzel huylu bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğin erkekle bakışmak aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, kötü günler görüleceğine, yardıma muhtaç insanların yardım isteklerine cevap verileceğine ve çok hayır duaları alınacağına işarettir.

Rüyada sevdiğin biriyle bakışmak mali olarak sıkıntıya düşeceğine, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, işlerin düzene gireceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments