Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğin kişiyi sevgilin olarak görmek

Rüyada sevdiğin kişiyi sevgilin olarak görmek

Rüyada sevdiğin kişiyi sevgilin olarak görmek sıkıntılarının yerini çok mutlu ve sevinçli haberlere bırakacağına, bazı maddi problemler yaşayacağınıza, dünya malı elde edeceğine, kişinin korkularından, endişelerinden kurtulacağına, hak yolunu bulacağına, eski bir hastalığın nüksedeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına, ailesinin desteğiyle gelecekte iyi yerlere ulaşacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiğin kişiyi sevgilin olarak gördüyseniz:

  • Bazı arkadaşlarınızın onay vermediği kişilerle maddi, romantik, sanal veya ticari ilişki ya da iş birlikleri içerisine girebilirsiniz.

Rüyada sevdiğin kişiyle sevgili olduğunu görmek kısmetinin ve talihinin açılacağına, verilen emeğin boşa çıkmayacağına, hayırlı ve güzel günlerin yakında olduğuna, büyük kazançlar elde edileceğine, çok büyük bir huzura sahip olduğuna ve bundan sonara da olacağına, işlerin istenmeyen durumlara düşeceğine inanılır.

Rüyada sevdiği kişinin sevgilisini görmek çok büyük kazançlar getireceğine, maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, maddi sıkıntısı olmayacağına, gelir elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevdiği kişiyi sevgilisiyle görmek duaların kabul olacağına ve gönülden geçenlerin gerçekleşeceğine, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına, mutluluk ve huzur getirecek bazı adımların atılacağına işaret eder.

Rüyada sevdiğin kişinin sevgilisini görmek onlar sayesinde dinde olgunlaşacağına, atılacak adım sayesinde çok daha profesyonel bir ortama gireceğine, iş hayatında da çok büyük başarılar kazanacağına işarettir.

Rüyada sevdiği kişiyle sevgili olduğunu görmek rahata ve huzura kavuşacağına, hayatının kolaylaşacağına ve yüzünün güleceğine, yeni bir hayat tarzı benimseyeceğine, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, anne ve baba için çok lazım olan birşey alınacağına inanılır.

Rüyada sevdiğin kişinin eski sevgilisini görmek her gün yeni sorunların karşısına çıkacağına, sağlığının ve moralinin bozulacağına, yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine yorulur.

Rüyada sevdiğin kişiyle sevgili olmak şanssızlık yaşanacağına, başarısızlığa düşüleceğine, kötü ve zor günler geçireceğine, harcamalarında aşırıya gitmesi halinde borçlanabileceğine inanılır.

Rüyada sevdiğin kişiyi eski sevgilisiyle görmek girilen birçok işte doğru kararların verilmesi ve akıllıca adımların atılması ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, bir aile büyüğü ile ilgili üzücü bir haber alınacağına, ekonomik olarak zarar getirecek bir işe girileceğine, onun yolundan ayrılmayacağına, hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments