Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiği kişiyi sevgilisiyle görmek

Rüyada sevdiği kişiyi sevgilisiyle görmek

Rüyada sevdiği kişiyi sevgilisiyle görmek bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına, aşkı bulup çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, anne ve babasının dualarını alarak sırtının yere gelmeyeceğine, alım gücüne, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, rahat, konforlu ve de lüks bir hayatı olacağına ve kişinin hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceğine, yaptığı işlerle çok ses etireceğine, mutlu ve huzurlu biri olacağına, hastalıkların sona ereceğine, işlerin her geçen gün daha kötü bir hal alacağına, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevdiği kişiyi sevgilisiyle gördüyseniz:

  • Bazı konularda şüpheleriniz olsa da, yüzünüzdeki gülümsemeyi korumak zorunda olabilirsiniz.

Rüyada sevdiği kişiyle sevgili olmak büyük bir ikilemde kalacağına, girdiği işlerde her zaman zarar edeceğine, gülmekten asla vazgeçmeyeceğine, çok kötü günler geçirileceğine, yaşanan üzücü olaylardan ötürü insanlardan kısa bir süreliğine kopulacağına işarettir.

Rüyada sevdiğin kişinin sevgilisini görmek kişinin tüm hayallerinin yıkılacağına, atılacak adımlar ve kazanılacak paralar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir duruma döneceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, yıpranan sinirlerin çıkılacak olan bir tatil sayesinde düzeleceğine ve alınacak bir hediyeyle birlikte kırgınlıkların unutulacağına inanılır.

Rüyada sevdiğin kişinin eski sevgilisini görmek yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine, atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, en sıkıntılı anlarını söylediği iyi sözler ve göstereceği gayretle sıkıntılrını hafifleteceğine delalet eder.

Rüyada sevdiğin kişiyle sevgili olmak endişelerin kısa süre içinde sona ereceğine, varlık içinde yokluk çekileceğine, karşısına çıkan şansları iyi kullanamayacağına işarettir.

Rüyada sevdiğin kişiyle sevgili olduğunu görmek dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına, talihin ve kısmetin her geçen gün daha da artacağına, üzerine düşüldükçe daha da nazlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğin kişiyi sevgilin olarak görmek çok hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, daha sonra utanıp yüzünün kızaracağına, yanlış bir karar vereceği için  eline geçen fırsatları kaçıracağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişiyi eski sevgilisiyle görmek sorun yaratan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, eşiyle bahtiyar olacağına, hiçbir sıkıntısının uzun sürmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişiyi sevgilisiyle görmek atılan adımların boşa gideceğine, sorunlu ve üzüntülü zamanlar geçirileceğine, sıkıntıların ve zorlukların günden güne daha da artacağına, yoluna engel olarak çıkan kişileri kolaylıkla mağlup edeceğine, işlerinin çok iyi bir kişi ile tanışması sayesinde mutlu bir şekilde devam edeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments