Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğin kişiyle el ele yürümek

Rüyada sevdiğin kişiyle el ele yürümek

Rüyada sevdiğin kişiyle el ele yürümek aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, sevdiği kişi ile arasına kara kedi gireceğine, herhangi zarara uğramayacağına, işinin başından ayrılmayacağına, kariyer edineceğine, eş ve para konusunda kişinin çok şanslı olacağına, kişinin sabit ve garanti bir geliri olacağına, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, iyi niyetinin kullanılmasına müsaade etmeyerek ipleri ele alacağına, çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, insanlar, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiğin kişiyle el ele yürümek gördüyseniz:

  • Sonunda insanlar size hak ettiğiniz gibi davranmaya başlıyorlar.

Rüyada sevdiğin kişiyle el ele yürümek üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine, bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, sorunlarla dolu özel hayatın nihayete ereceğine yorulur.

Rüyada sevdiğin kişiyle yürümek mutsuz ve üzgün hissetmesine neden olacağına, kardeşlerinden biri ile arasının açılacağına, vaatlerin ve verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevdiği kişiyle yürümek çok büyük ve çok derin değişiklikler yaparak tüm eş, dost ve akrabaların şaşırtılacağına, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına, hastalıklarla boğuşmak zorunda kalacağına, eline geçen fırsatları bir türlü doğru ve hayırlı bir şekilde değerlendiremeyeceğine yorulur.

Rüyada sevdiğin kişinin elinde yüzük görmek geçmişin kötü izlerinin silineceğine, hayallerinin gerçekleşmesi için ettiği duaların kabul olacağına ve bu sayede kişinin keyfinin yerine geleceğine, ertelenen bir tatile çıkılacağına, bu sayede yaşanan sorunlardan kısa süre içinde uzaklaşılacağına ve hem maddi hem manevi olarak rahata erileceğine yorulur.

Rüyada sevdiğin kişinin elini görmek rakiplerini mağlup edeceğine, maddi ve manevi olarak ailesinden büyük destek göreceğine, çok büyük bir endişeye kapılacağına, uzun bir zaman boyunca düzelmesini beklediği ve çok dua ettiği bir olayın düzelmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişiyle el ele tutuşmak üzüntüsünü ve mutsuzluklarını unutacağına, sorunlarının her geçen gün daha da artacağına, çok önemli bir sağlık sorunu olmadığı için kısa sürede ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiği kişiyle el ele tutuşmak kişinin gönlünün ferahlayacağına, kafasının da rahat edeceğine, mevki makam sahibiyken işten olunacağına, hayattan beklediklerini de er ya da geç elde edeceğine yorulur.

Rüyada sevdiğin kişinin elini öpmek sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına, hedeflere ulaşamayacağına, duaların kabul göreceğine, tövbelerin amacına ulaşacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments