Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiği kişiye öpmek

Rüyada sevdiği kişiye öpmek

Rüyada sevdiği kişiye öpmek alacağı zaferlere ve başarılara da kendisinin bile inanamayacağına, çok büyük ve kazançlı işlere girileceğine, bu işlerden kazanılacak para ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine ve bu sayede tüm sıkıntılardan ve sorunlardan kurtulacağına, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine, aile hayatında dilediği her şeye en iyi koşullarda sahip olacağına, keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, üzerindeki ağırlığı atmayı ve yeniden hayat bulmayı başaracağına, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, çok uzun bir zaman boyunca aile bireyleri arasında tartışma ve sürtüşmelerin yaşanacağına, çok büyük üzüntüler yaşanacağına, bu durumun iş hayatına da yansıyacağın ve iş hayatında gayet güzel giden çalışmaların durma noktasına geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevdiği kişiye öpmek gördüyseniz:

  • Çevrenize kırıcı davranışlarda bulunmaktan kaçının.

Rüyada sevdiği kişinin elini öpmek kazançlı bir çalışmaya ortak olunacağına, her şeyi onunla el ele ve gönül gönüle vererek gerçekleştireceğine, onunla geçirdiği her anının tadını çıkaracağına, dünya hayatında ve ahirette mutlu olacağına alamet eder.

Rüyada sevdiğin kişinin elini öpmek güzel zamanlar geçireceğine, hayattan beklediklerini de er ya da geç elde edeceğine, çok sevilen bir kişi ile ayrı düşüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevdiği kişiye öpmek aile bireyleri ile bazı tartışmalar yaşanacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına, kinin ve nefretin de ortadan kalkacağına yorulur.

Rüyada sevdiğin kişi seni öpmek hayırlı kişiler ile çok güzel bir ortaklık kurulacağına, eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına, hayallerin kısa süre içinde gerçeğe döneceğine, gülmekten yana bolca nasipleneceğine inanılır.

Rüyada sevdiği kişiyi yanağından öpmek ondan mümkün mertebe en doğru şekilde faydalanacağına, ailesi ile daha fazla ve kaliteli şekilde vakit geçireceğine, varlığın keyfini süreceğine ve elindekileri karlı yatırımlara dönüştürmek için bazı girişimlerde bulunacağına, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğiniz kişiyi öpmek parasız günler geçireceğine, aç kalacağına, tanıdığı birinin kendi veya haberinin gelmesine, iş hayatında çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, çok hayırlı işlere yatırım yapacağına işaret eder.

Rüyada sevdiğin kişiyi dudağından öpmek sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, hem gelirinin hem de rütbesinin kendisini tatmin edecek ve emeğinin karşılığını verecek düzeyde artacağına, çalışmalarının hayal ettiği takdiri toplayacağına işarettir.

Rüyada sevdiği kişiyi dudağından öpmek ancak üzüntülerin yakın bir zamanda sona ereceğine, rüya sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına, ödeme güçlü çekeceğine, elde bulunan mal mülkün bir kısmını beraberinde götürecek bir işe girileceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments