Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iki kişiyi kavga ederken görmek

Rüyada iki kişiyi kavga ederken görmek

Rüyada iki kişiyi kavga ederken görmek zarar getirecek bir kişi ile bağların koparılacağına, uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine ve helallik alacağına, mutluluktan havalara uçacağına ve çok güzel günler göreceğine, karlı bir iş ortaklığı yapacağına, kişinin gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, gözyaşının kuruyacağına, sevilen bir akrabanın ihanetine uğrayacağına ve akademik alanda büyük çabalar sonucu sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine bu sayede bolluk, bereket ve zenginliğe kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada iki kişiyi kavga ederken gördüyseniz:

  • Yalnız bir kimseyseniz, eş dost çevresinde beğenebileceğiniz biriyle flört edebilirsiniz.

Rüyada sevdiği kişiyi kavga ederken görmek işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, fırsatların büyük kazançlar getirecek şekilde kullanılacağına, sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine işaret eder.

Rüyada iki kişiyi kavga ederken görmek özel, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, kırgın olduğu bir kişi ile barışacağına, kazançlı bir işle ilgili olarak bir adım atacağına, şans oyunlarından birini kazanacağına ve bu sayede cebine az da olsa bir miktar para gireceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevgiliyle kavga ederken görmek sorun üstüne sorun yaşanacağına ve maddi açıdan çok kötü bir işe girileceğine, iş yerinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, aile hayatında sevinileceğine, çok hayırlı adımların atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada kendini kavga ederken görmek kurulu düzenin bozulacağına, sevdiği birine hediye alacağına, ruhen de sakin, huzurlu hissedileceğine işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşını kavga ederken görmek iş hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına, hayallerinin ve isteklerinin karşılık bulacağına, gönülden arzuladıklarının da hayırlısıyla kendisine nasip edileceğine, aile içinde bireylerin birbirleri ile uyum, anlayış ve iyi geçim halinde yaşayacaklarına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada başkalarını kavga ederken görmek durumları düzeltmeye çalıştıkça iyice içine batacağına, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına, aile büyüklerinden birinin kaybedileceğine inanılır.

Rüyada eski sevgiliyi kavga ederken görmek sorunların, sıkıntıların, musibetlerin ve rahatsızlıkların ortadan kalkacağına, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, eline geçen bazı işlerde zarar edeceğine, ortaya koyduğu projelerin kıskanan kişiler tarafından kötüleneceğine, bulunduğu bir ortamda istemediği bir tartışmaya gireceğine ve hayal ettiği şeylere çok emek verdiği halde bir türlü kavuşamayacağına alamet eder.

Rüyada köpekleri kavga ederken görmek işle ilgili olarak şehir dışına çıkılacağına, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, ancak daha sonra yaşanacak bazı tatsız olaylar ve karşılaşılacak kötü bir durumdan ötürü her şeyin farkına varacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments