Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kocasını kavga ederken görmek

Rüyada kocasını kavga ederken görmek

Rüyada kocasını kavga ederken görmek terfi alacağına, elindeki bütün kaynakları kullanarak bu kişiye çok büyük bir destek vereceğine ve bu kişinin bundan sonra daha kötü bir duruma düşmesine ve istenmeyen şeyler yapmasına engel olacak bu yardımların ileride çok işe yarayacağına, tartışmalar yaşanacağına, ancak sıkıntıların bir türlü sona ermeyeceğine, içinde barındırdığı bütün sıkıntılarının sona ereceğine, çok sevdiği bir kişi tarafından kalbinin kırılacağına, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, elindeki fırsatları çok iyi değerlendireceğine, ilerleyen zamanlarda büyük bir zenginliğe kavuşacağına, yaşanan üzüntülerin son bulacağına delalettir.

Rüyada kocasını kavga ederken gördüyseniz:

  • Parlak fikirlerinizi diğerleriyle paylaşabilirsiniz.

Rüyada kocasını kavga ederken görmek aile içinde anlaşmazlıklar yaşayacağına, rızkının eksileceğine, zamanı doğru şekilde değil, gereksiz yere harcamak nedeni ile bir süre sonra maddi zorluklar yaşanacağına, kendisini zora sokan ve sıkan şeylerden bu sayede kurtulacağına, yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına ve gerçekleştireceği projeler ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada kocasını dua ederken görmek diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına, akıp giden zamana rağmen halen istenen noktaya gelinemeyeceğine, üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada anne babayı kavga ederken görmek zaten malı mülkü varsa daha da artacağına ve işlerinin iyiye gideceğine, sevilen bir kişinin kalbinin kazanılacağına, aksiliklerin aşılacağına yorulur.

Rüyada birilerini kavga ederken görmek uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine, hayatın pahalılaşmasına, maddi olarak çok büyük bir ferahlık yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kavga ederek ayrılmak sevinileceğine, başındaki şanssızlıktan kurtulacağına, mevki makam sahibi olunacağına yorulur.

Rüyada anne ve babasını kavga ederken görmek erkekler için pek çok kadını etkileyen çapkın biri olarak anılacağına, karlı işler yapma olanağı elde edeceğine, kısmet alacağına, itibarın sarsılacağına rivayet eder.

Rüyada arkadaşını sevgilisiyle kavga ederken görmek hiç beklenmeyen bazı sıkıntıların başgöstereceğine, yapılan onca şeye rağmen işlerin duracağına, işinin her geçen gün büyüyeceğine, uzun süre kimseye güvenmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kedileri kavga ederken görmek mallarının da hayırlı olacağına, mutluluğunun büyüyeceğine, hayırlı ve bol kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, işle ilgili çok büyük bir ortaklık kurulacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments