Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkalarını kavga ederken görmek

Rüyada başkalarını kavga ederken görmek

Rüyada başkalarını kavga ederken görmek uzun yıllardan beri hayal ettiği ve çok büyük arzu duyduğu şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, ferahlığa çıkacağına ve çözümsüz kalmış problemlerin çözümleneceğine, konfor içinde olacağına, borçlarını ödeyeceğine, belli bir standardın altına düşmeden hayatını sürdüreceğine, yaşanan bütün üzüntülerin sona ereceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakında geleceğine ve tüm aileyi mutluluktan uçuracağına, iş ve alışverişinde durgunluk olacağına, hedeflerini tutturacağına, elinde bulunan fırsatların bir bir boşa çıkacağına inanılır.

Rüyada başkalarını kavga ederken gördüyseniz:

  • Para sorunlarınız olabilir.

Rüyada başka birini kavga ederken görmek yeni bir dış görünüşe, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, zor günlerin yaklaşmakta olduğuna, alınacak üzücü bir haber yüzünden büyük bir motivasyon kaybına uğranacağına, kişinin moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, dileklerinin gerçekleşeceğine ve dileklerinin de tutacağına işaret eder.

Rüyada başkalarını kavga ederken görmek kendisini işine veremeyeceğine, maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına ve bu sayede gözü açık gitmeyeceğine, kafasını kurcalayan ve kendisini çok yıpratan sorunların çözüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğini kavga ederken görmek uzun süre boyunca görülmemiş olan bir kişi ile hasret giderileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, büyük atılımlar yapılacağına ve rahat bir hayat geçirileceğine, yaptığı işlerin durma noktasına geleceğine delalettir.

Rüyada babayı kavga ederken görmek sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, bu sayede çok büyük başarı kazanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, aileyi kötüleyeceklerine, aile bireyleri hakkında dedikodular çıkaracaklarına,  zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına, yapılan çalışmaların eskisi gibi kazanç getirmeyeceğine inanılır.

Rüyada kavga ederken ölmek sonradan da durumun ciddiyetine varacağına ve telaşlanarak, sıkıntıya düşeceğine, sevdiği kişilerden yardım alarak girdiği bir işte kendisini ispat edeceğine, ilerleyen dönemlerde iş kurulacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevgiliyle kavga ederken görmek kötü günler görüleceğine, makam sahibi olacağına, başarılı olacağına, yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, ilerleyeceğine işaret eder.

Rüyada başkasını kavga ederken görmek kişinin dertlerinin dermanına, hastalıklarının ilacına, problemlerinin de çözümlerine kavuşacağına, hayatının ortalarına gelmiş, yaşamda bazı şeyleri tecrübe etmiş kimseler için sürpriz gelişmeler yaşanacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun düzeltileceğine, aşık olunan bir kişiden karşılık bulunacağına rivayet eder.

Rüyada köpekleri kavga ederken görmek insanlar arasında büyük itibar kazanacağına ve insanlardan hürmet göreceğine, güzel bir olayı mahvedip, hayatı boyunca pişmanlık duyacağına, mutsuz ve moralsiz olacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments