Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hasta kişi görmek

Rüyada hasta kişi görmek

Rüyada hasta kişi görmek toplumdaki prestijinin de sarsılacağına, bahtının da çok parlak olacağına, sorunlarını çözmek için yol göstereceğine, hedeflere ulaşamayacağına, yanlış giden işlerin düzeltileceğine, sevdiği bir kişi ile çok farklı ve güzel bir çalışmaya imza atacağına, rızık bolluğu içinde olacağına, atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada hasta kişi gördüyseniz:

  • Eski meslektaşlarla veya geçmişte birlikte çalıştığınız kişilerle bir araya gelebilirsiniz.

Rüyada hasta bir kişi görmek özellikle kişiyi mirastan mahrum bırakmak adına bazı çalışmalar ve kumpaslar içine girileceğine, insanlara zarar verecek davranışlarda bulunmanıza, maddi ve manevi olarak zor zamanlar geçireceğine ve kendisini sıkıntıya sokmaya çalışan insanlar yüzünden kötü günler yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölen kişinin hasta olduğunu görmek kendisine çok daha hayırlı ve güzel bir hayat kuracağına, işindeki verimliliğinin artacağına, başarı üstüne başarı kazanacağı işlere gireceğine yorulur.

Rüyada hasta kişinin iyileştiğini görmek maddi olarak büyük bir ferahlığa çıkılacağına, sorunlarına çözüm bulacağına ve kendisini çok kötü hissettiği bir dönemin biteceğine, hayırlı bir birlikteliğe yelken açılacağı tabir olunur.

Rüyada sevdiğin kişinin hasta olduğunu duymak zevke aşırı düşkünlük gösteren rüya sahibinin maddi sorunlarının da büyüyerek borç almak zorunda kalacağına, maddi olarak çok ileri düzeye geleceğine, Allah’ın izni ile büyük bir ilim sahibi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişinin hasta olduğunu görmek büyük işlere imza atacağına, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, eldeki imkanların giderek azalacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir kişinin hastalandığını görmek sorunu bir türlü halledip, ortak bir noktada bulaşamayacağına, yaptığı bir hatadan dolayı özür dilemek zorunda kalacağına, başarılı çalışmalara imza atacağına işaret etmektedir.

Rüyada tanıdığı bir kişiyi hasta görmek endişe duyulan konularda büyük başarılar elde edileceğine ve sorunların deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüme kavuşturulacağına, anne baba kavgası ile uğraşılacağına, büyük üzüntüler çektikten sonra kendi işinin başına dönerek çok büyük bir üzüntü ve pişmanlık duysa da işi için çeşitli çalışmalar yapmaya çalışacağına yorulur.

Rüyada ölü kişinin hasta olduğunu görmek hayırlı bazı adımlar atacağına, bir sebeple kısa bir süreliğine işlerinden elini eteğini çekeceğine ve ister istemez aile içinde sorunlar yaşanacağına, evlatların hayırsız çıkacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments