Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölen kişiyi hasta olarak görmek

Rüyada ölen kişiyi hasta olarak görmek

Rüyada ölen kişiyi hasta olarak görmek uzun zamandan beri hayal edilen ve neredeyse gerçekleştirilmek üzere olan şeylerin yarıda kalacağına, aile bireyleri arasında tatsız durumların yaşanacağına, çok büyük maddi sorunların yakın bir zamanda işleri çok kötü etkileyeceğine, içinde bulunduğu zor durumlardan çok sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği büyük destek sayesinde kurtulacağına, mesleği ile ilgili farklı kararlar alıp, uygulayacağına, girilecek olan işlerde çok saygın kişiler ile çalışılacağına, ekmeğin kesileceğine, karar verme yetkisine ve hakkına sahip olacağına, dost ya da akrabalarından birinin yardımı sayesinde gireceğine, bunun kendisi için büyük şans olacağına işaret eder.

Rüyada ölen kişiyi hasta olarak gördüyseniz:

  • Yeni kimselerle tanışmalar veya ilginç bağlantılar kurma fırsatları yakalayabilirsiniz.

Rüyada sevdiği kişinin hasta olduğunu görmek hem itibar edineceğine, yapacağı çalışmalar sırasında etrafındaki insanlardan ihanet görebileceğine, dünya hayatında huzurlu olmaya işarettir.

Rüyada hasta kişinin iyileştiğini görmek sıkıntıların büyüyeceğine, kendisini çok büyük sürprizlerin beklediğine ve yakın bir zamanda çok şaşıracağına, çalışmaların kısa süre içinde büyük prestij kazandıracağına yorulmaktadır.

Rüyada bir kişiyi hasta görmek sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine, üzerinde düşünülen bir çalışmanın büyük kazanç sağlayacağına işaret eder.

Rüyada hasta olan kişiyi iyi görmek aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, dertlerin ağırlığından kurtularak kuş gibi hafifleyeceğine, sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına işaret etmektedir.

Rüyada ölen kişiyi hasta görmek kazanılan paranın bereketinin olmayacağına, kendisini çok üzen bir olay yüzünden uzunca bir süre toparlanamayacağına, evlat sahibi olamayanların evlada kavuşacağına, hasta olanın da iyileşeceğine delalet eder.

Rüyada hasta kişiyi iyi görmek güzelleşeceğine, iş kaybı yaşayacağına, evinin kapısının her zaman sevdiği kişilere açık olduğuna ancak bazı kötü niyetli kişilerin bu durumu istismar edeceğine ve kırgınlık yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada ölü kişiyi hasta görmek yolcu ve gurbette ise vatanına dönmeye, çözümü zor olan sıkıntılarla yüz yüze gelineceğine, yaşamında adeta mucize sayılacak gelişmelerin olacağına alamet etmektedir.

Rüyada hasta bir kişinin iyileştiğini görmek sahip olduklarından ve Allah’ın kendisine sunduklarından razı geleceğine, malından ve parasından kaybedeceğine, güzel bir haber almaya işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments