Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hasta kişinin iyileştiğini görmek

Rüyada hasta kişinin iyileştiğini görmek

Rüyada hasta kişinin iyileştiğini görmek mali sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına ve çok önemli noktalara geleceğine, yaşanan büyük sıkıntı ve üzüntüleri ortadan kaldıracağına, olumsuz gelişmelerle karşılaşacağına, yaşam standartlarının yükseleceğine, rahata, lükse ve konfora kavuşacağına, dünya malı edineceğine, işlerin yoluna gireceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine, uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, gönlünü Allah sevgisi ile dolduracağına, herhangi bir sıkıntı yaşadığında bunu dua ile çözeceğine inanılır.

Rüyada hasta kişinin iyileştiğini gördüyseniz:

  • Bazı beklentileriniz gerçekleşebilir ya da eskiden gelen şeyler tekrar yüzünü gösterebilir.

Rüyada hasta olan kişiyi iyi görmek ancak daha sonra hayırlı ve sevinçli haberlerin alınması sayesinde işlerin yoluna gireceğine, kazançlı çalışmalar yapılacağına, ilerleyen zamanların gelir açısından kişiyi her zamankinden daha fazla tatmin edeceğine, tüm dileklerin tutacağına delalet etmektedir.

Rüyada hasta kişinin iyileştiğini görmek daha kaliteli bir yaşam şekline sahip olmakla beraber, sosyal çevrede de güzel değişikliklerin olacağına, büyük bir hatadan ve pişmanlıktan kurtulacağına, kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına alamet eder.

Rüyada hasta bir kişinin iyileştiğini görmek istediği gibi sonuçlanması sayesinde kişinin hedeflerine çok daha fazla yaklaşacağına, çok büyük zarar edeceğine ve bu zararı kapatmak için daha çok çalışmak zorunda kalacağına, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine tabir olunur.

Rüyada hasta kişiyi iyi görmek dertlerinden ve dertlerinin verdiği ağırlıktan kurtulacağına, dış etkenlerden kaynaklanan durumlar yüzünden aile saadetine de gölge düşeceğine, başına çok güzel olaylar geleceğine delalet eder.

Rüyada hasta kişiyi iyileşmiş görmek çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine, tüm endişe ve üzüntülerinden kurtulacağına, sürpriz ve olumlu gelişmeler yaşayacağına, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine yorulur.

Rüyada hasta iyileştirmek mallarının ve parasının artması sayesinde zenginliğinin de çoğalacağına, ele geçen kazancın tükenme noktasına geleceğine, en basit olayların bile büyük birer problem haline geleceğine inanılır.

Rüyada hastayken iyileştiğini görmek büyük ve güzel gelişmeler sayesinde işini büyüteceğine, kısmetinin artacağına, rahat bir döneme girileceğine tabir olunur.

Rüyada hasta babayı iyileşmiş görmek kazancındaki verimliliğin artacağına, yanlış giden neyse düzeltilmesi için uğraşılacağına, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, bazı kimselere haksızlık edeceğine, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments