Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının hamile kadın görmek

Rüyada başkasının hamile kadın görmek

Rüyada başkasının hamile kadın görmek zararlı bir kişinin oyununa gelineceğine, bulunduğu mevkide gerçekleştirdiği çalışmalar ve kazanacağı üstün başarı sayesinde terfi alacağına, uğranılan zararın telafi edileceğine ve çok büyük bir atılım yaparak sosyal hayatında çok mutlu olacağına, hayallerindeki eve sahip olacağına, karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına, bu durumun ona maddi ve manevi olarak büyük zarar vereceğine, ayaklarının yere basması yerine daha hayalci davranan rüya sahibinin ailesiyle arasında da geri dönüşü zor sıkıntılar ve kavgalar yaşanacağına, kapısına gelen bir kişiye yardım etmesi sayesinde hayır duaları alacağına, uzun zamandan beri askıda kalmış olan bir işin nihayete erdirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada başkasının hamile kadın gördüyseniz:

  • Kadınlarla olan ilişkileriniz tersleşebilir.

Rüyada hamile kadın haberi almak borçların kapanacağına, somun ekmek yense de hiçbir zaman şikayet etmeden yaşamanın mükafatının görüleceğine, bir sebeple işlerin kötüye gideceğine rivayet eder.

Rüyada bir kadının hamile olduğunu görmek bunun da onun için büyük bir rahatlık ve kolaylık olacağına, uzun zamandır hiç olmadığı kadar mutlu ve rahat olacağına, mutluluğunu çoğaltacağına inanılır.

Rüyada hamile kadını sırtında taşımak lüksünün ve sağlığının da baki olacağına, kişinin keyfinin ve rahatının yerine geleceğine, hayatının kolaylaşacağına, evli erkek ise evinin bereketinin artacağına delalet eder.

Rüyada hamile kadına elma vermek karanlık zamanların aydınlanacağına, uğranacak büyük zararların ve ortaya çıkacak sorunların tahmin edilmesi ve bu durumun akıllı bir şekilde kontrol edilmesi için rüyayı gören kişinin yakın bir arkadaşından yardım ve destek alacağına, uzak bir yola gidileceğine ve üzüntü verici bir olay yaşanacağına delalettir.

Rüyada bir sürü hamile kadın görmek bir sebeple hem çok şaşıracağına, hem de çok üzüleceğine, nişanlı veya sözlü kişilerin bu süreci fazlasıyla uzun tutmalarından dolayı ilişkilerinin eski canlılığını yitireceğine, işlerinin sorunlarından ötürü bozulacağına işaret etmektedir.

Rüyada hamile tanıdık kadın görmek onunla ileride çok mutlu olacağı evlilik hayatı için hayırlı bir başlangıç yapıp, birlikteliğe başlayacağına, umut bağladığı meselelerin kendisine mutluluk ve başarı getireceğine, çocukken kendisine aşılanan sorumluluk duygusu sayesinde daha genç yaşlarında bile mal, mülk, para ve makam sahibi olacağına işaret eder.

Rüyada kadının hamile olduğunu görmek böylece içinde bulunduğu sıkıntılardan ve sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, eskisi gibi keyifle istediğini yiyip, içebileceğine, hem tecrübe hem de sermaye kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada hamile gelinlikli kadın görmek kişinin kazancının çoğalacağına, işlerinin büyüyeceğine, sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, burnunun dikine giden çocuklara ve rüya sahibinin emeklerinin boşa gideceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments