Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir kadının kendini hamile görmek

Rüyada bir kadının kendini hamile görmek

Rüyada bir kadının kendini hamile görmek temiz ve yeni bir sayfa açacağına, büyük tartışmalar yaşanacağına, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine, kişinin kendi başının çaresine bakacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme ulaşacağına ve her adımda daha büyük başarılar ve kazanç elde edileceğine, yaşadığı maddi ve manevi problemlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kolaylıklarla karşılaşacağına, berekete ve zenginliğe ulaşacağına, deyim yerindeyse başa bela olan bir kişinin başının altından çıkan bir sorunun daha fazla büyümeden çözüleceğine ve ebeveynler için çok önemli olan bir konuda adım atılacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir kadının kendini hamile gördüyseniz:

  • Yeni şeyler denemekten, değişiklikler yapmaktan veya yeni şeyler öneren kişilere kulak vermekten çekinmeyin.

Rüyada hamile genç kadın görmek canın ve malının da her zaman güvende olacağına, rüya sahibinin hayatının bir daha asla önceki gibi olmayacağına, yaşayacağı heyecanın daha önce yaşadıklarının hiç birine benzemeyeceğine, iş hayatında söz sahibi olacağı bir mevkinin kapısının açılacağına yorulur.

Rüyada yaşlı bir kadının hamile olduğunu görmek kısmetinin hep açık olacağına, girdiği bir iş sırasında çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, eğitim hayatına bırakılan yerden devam edileceğine ve bu duruma bağlantılı olarak yurt dışına çıkılacağına delalet etmektedir.

Rüyada başka kadının hamile olduğunu görmek genellikle girişilen her türlü işin uzun ömürlü olacağına, çok hayırlı ve güzel işlerde çalışacağına, çok büyük atılımlar yapacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, işten kaçmayacağına ve alnının teriyle kazancını elde edeceğine yorulur.

Rüyada hamile dul kadın görmek çok büyük sorunlar yaşanacağına, parasal olarak gitgide daha kötü bir hale düşüleceğine, hedefine ve amacına giden yolda bir an bile vazgeçmeden, yılmadan, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine, aile içindeki huzurunu ve iyi halini kaybedeceğine alamet eder.

Rüyada hamile kadını doğurmak kendisini üzen birçok kişi ile arasındaki ipleri koparacağına, büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kendisine çok faydası dokunacak bilgilere ulaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hamile kadının karnına dokunmak işlerin günden güne artacağına, deyim yerindeyse çevresinden yükselecek çatlak seslere taviz vermeyeceğine, geleceğe dair şimdiden yatırım yapacağına delalet eder.

Rüyada iki kadını hamile görmek sevilen bir kişi ile birlikte iş hayatına girileceğine, kazancın artacağına, kişinin sadece kazancının değil aynı zamanda rütbesinin de yükseleceğine, rakiplerini kıskandıracak kadar büyük projelere imza atacağına alamet eder.

Rüyada erkek çocuğa hamile kadın görmek kötü günler yaşayacağına, başına tekin olmayan olayların geleceğine, yeni adımlar atacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments