Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü hamile kadın görmek

Rüyada ölü hamile kadın görmek

Rüyada ölü hamile kadın görmek bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve sonraki dönemlerde bu durumdan kaynaklanan sıkıntılardan çok çekeceğine, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, sorunların yeni sorunlar doğuracağına, ortaklar varsa onlarla daha iyi bir uyum içinde çalışılacağına, aile hayatında çok sevindirici ve güzel bir haber alınacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, yapılan çalışmaların sürekli artarak başarı sağlayacağına, işlerin iyiye gideceğine ve sıkıntı çekilen bir dönemden ferahlığa çıkılacağına rivayet eder.

Rüyada ölü hamile kadın gördüyseniz:

  • Olan biten şeylerle, anlaşılmış veya üzerinde konuşulmakta olanlar arasında binlerce kilometre fark olabilir.

Rüyada ölü kadını hamile görmek mesleğindeki başarısının artacağına, gelecekle ilgili isabetli kararlar vereceğine, zenginliğe kavuşacağına, insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine delalet eder.

Rüyada ölü hamile kadın görmek elindeki tüm parayı ve malı harcayacağına, ticaretinin hızlanacağına, rızkının genişleyeceğine, deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına inanılır.

Rüyada evli bir kadının hamile olduğunu görmek aynı zamanda dünya yaşantısında da olumlu gelişmelerle karşılaşacağına, çok yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, ortalık kurulacak olan bir çalışma sayesinde iş dünyasında adın daha da parlayacağına ve bu sayede hem işlerin artacağına hem de yeni işkollarına girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada birden fazla hamile kadın görmek kalp kırıklığı ve hayalkırıklığı yaşanacağına, en umutsuz olduğu anda da Allah tarafından kendisine hayırlı bir kapının açılacağına, bu sayede tüm kederinin, üzüntüsünün ve ağırlığının da kaybolup gideceğine, sorunlarının çözüleceğine inanılır.

Rüyada kızını hamile kadın görmek eşi ya da çocukları ile karşı karşıya geleceğine, biraz olsun hafifleyeceğine ve hayatın belli bir oranda sıradanlaşarak kişiye nefes alacak zaman kazandıracağına, özellikle İslamiyet ve tasavvufla ilgilenerek kendisini üzen durumlara karşı bakış açısını değiştireceğine alamet eder.

Rüyada erkek çocuğa hamile kadın görmek huzurlu bir hayata adım atacağına, bunun da kendisi için çok ağır bir travma yaşamasına neden olacağına, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına delalet eder.

Rüyada başka kadının hamile olduğunu görmek yokluğunun çilesinin, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına, herkesin ilgisinin çekileceğine, işle ilgili büyük bir gelişme yaşanacağına işarettir.

Rüyada başka birinin hamile kadın görmek ortak olarak bazı kişiler ile bazı çalışmalara gireceğine, kazanç getirecek büyük işlere girecek olan rüya sahibinin, sevdiği kişileri de yanına alacağına, zengin olunacak bir işe girileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments