Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hamile bir kadının doğurduğunu görmek

Rüyada hamile bir kadının doğurduğunu görmek

Rüyada hamile bir kadının doğurduğunu görmek insanların güvenini kazanacağına, maddi açıdan iyi geçecek bir döneme girileceğine, dininden vazgeçmeyeceğine, iç huzurunun yerinde olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulması için artık ona göz kulak olacağına, yaptığı kötü ve zalimce şeylerden pişman olacağına, zaman içinde küçük işlerin büyüyeceğine, hanesinde kıtlığın baş göstereceğine, geçimini daha kolay şekilde sağlayacağına işaret eder.

Rüyada hamile bir kadının doğurduğunu gördüyseniz:

  • İlgilenecek yeni konular çıkabilir, yeni dostluklar geliştirebilirsiniz.

Rüyada hamile kadını doğurtmak öğrenci ise sınavlarda üstün bir muvaffakiyete, çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine, kendisine yeni bir iş bulacağına, yapacağı bazı çalışmalar sayesinde hiç olmadığı kadar iyi çalışmalar gerçekleştireceğine, yaşanan sorunların günden güne çoğalacağına alamet eder.

Rüyada hamile kadının doğurduğunu görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, hafifleyeceğine, şifa bulacağına, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hamile bir kadının doğurduğunu görmek onların yaralarına merhem olacağına, sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine, para yatıracağına ve zarar edeceğine, kazancın katbekat artacağına, çalışmaların ve projelerin çok yakın zaman içinde meyvelerini vereceğine delalet eder.

Rüyada hamile kadını doğurmak eski arkadaşlarından bir kısmıyla da görüşmeyi keseceğine, her konuda çok şanslı, kıskanılan ve her işi rast giden biri olacağına, hiç beklemediği bir anda çok para kazanacağına ve hayatın yüzüne güleceğine delalet eder.

Rüyada hamile kadın doğurduğunu görmek bol kazanç elde edeceğine, sorunlarından kurtulacağına, yaşanacak bir sağlık sorununun kısa süre içinde çözüme kavuşacağına ve ferah bir döneme girileceğine, dertlerin yükünden kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hamile kadını doğurmuş görmek ancak herhangi bir sorun yaşamadan olayların yatışacağına, ileride mutlu, huzurlu ve sıcak bir yuvaya kavuşacağına, kendisinin de eline geçecek bu eşsiz fırsatları en doğru şekilde kullanmasını bileceğine işarettir.

Rüyada hamile olup doğuramadığını görmek zorlukların ve engellerin aşılacağına, hasta ve üzgün olacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına inanılır.

Rüyada hamileyi doğurmuş görmek yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kısmetlerin günden güne artacağına, her konuda gelişme gösterileceğine, hesabını veremeyecek işlere ortak olmayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments