Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hamile kadınlar görmek

Rüyada hamile kadınlar görmek

Rüyada hamile kadınlar görmek kafasındaki soru işaretlerinin çözüleceğine, bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına, hemen ardından yeni bir kararla birlikte işlerin yoluna gireceğine, arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine, sevdiği kişiler ile sürekli vakit geçireceğine, ruhsal olarak da bir uyanış hali içinde olunacağına, yeni fırsatlar elde edeceğine, yeni işler alacağına, ihtiyaçlarını giderebileceğine ve sahip olmak istediklerine ulaşacağına, kendisine hayır, iyilik, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına yorulur.

Rüyada hamile kadınlar gördüyseniz:

  • Bilinmeyeni araştırabilirsiniz.

Rüyada hamile kadın doğurduğunu görmek haklılığının anlaşılacağına, onun sayesinde kolaylık elde edeceğine, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve bu zararları ortadan kaldırmak için uğraş vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada başka bir hamile kadın görmek hastalıklarının azalacağına, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, şans, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına, düşmanlarının çatlamasına vesile olacağına inanılır.

Rüyada başka birinin hamile kadın görmek sorunların çözüm bulacağına ve çözümsüz gibi duran bir işin çözüleceğine, çalışkan bir kişi ile bir yola çıkılacağına, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına işarettir.

Rüyada bir kadını hamile görmek sıcak, güzel ve hayırlı bir yuvasının olacağına, büyük bir maddi kayba uğranacağına, rüyayı gören kişinin sonradan çok pişman olup üzüleceği sözler sarf edeceğine ya da hareketlerde bulunacağına yorulmaktadır.

Rüyada kısır kadını hamile görmek rüya sahibinin neşesinin, keyfinin ve yaşam isteğinin geri geleceğine, ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine, zor zamanlar geçirileceğine ve yakın zaman içinde çeşitli zorluklar yaşanacağına, herkesin sanki imkânsız gibi gördüğü işlerde muvaffak olacağına bu sayede hem itibar hem de kazanç elde edeceğine işaret eder.

Rüyada ölmüş hamile kadın görmek kötü kişilerin haneden uzak tutulacağına, bunun sonucunda da üzülüp sıkıntı yaşayacağına, borçlarının kendisini çok aşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başka hamile kadın görmek hep hayalini kurduğu yaşamın da kapılarını yavaş da olsa aralamayı başaracağına, üzüntüden gülmeyi unutmuş olan gözlerinin ve yüzünün yeniden güleceğine, sıkıntılarla ve sorunlarla karşılaşacağına, geçim derdine düşeceğine inanılır.

Rüyada hamile kadına doğum yaptırmak hem huzuru, hem ağız tadını, hem neşeyi hem de keyfi tadacağına, yatırımların işlerini büyütmek için gerekli miktara kavuşacağına, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments