Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada havuzda ıslanmak

Rüyada havuzda ıslanmak

Rüyada havuzda ıslanmak keyfiyette ve esenlik içinde olacağına, ona sorunlarını, dertlerinin, başındaki belaları unutturacak, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine, kısa zamanda çok iyi işlere imza atacağına, eline geçen paranın büyük bir kısmını kaybedeceğine, yaşamını kolaylaştıracağına, devletle ve mahkemelerle başının derde gireceğine, sevilen kişilerden alınacak güzel haberler ile çok mutlu olunacağına, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, alın teri ve bilek hakkı ile ekmek sahibi olacağına, kişinin şansının ve kısmetinin açılacağına, işinin yoluna gireceğine inanılır.

Rüyada havuzda ıslanmak gördüyseniz:

  • Her konuda biraz çekimser davranmanız faydalı olabilir.

Rüyada havuzda ıslanmak hem aşk hayatının hem de ticaret hayatının yolunda gideceğine, başarılarının herkes tarafından konuşulur duruma gelmesine vesile olacak işler yapacağına, aile hayatında çok sevindirici ve güzel bir haber alınacağına delalet eder.

Rüyada deniz dalgasıyla ıslanmak huzur dolu günler geçireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, kendisi için neyin doğru, neyin yanlış olduğuna dair yorumda bulunmakta zorlanacağına delalettir.

Rüyada yağmurdan ıslanmak kendisini kötü bir duruma düşürebilecek bir kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, ailesini korumak amacıyla çeşitli kararlar vereceğine, kazancının yerine gelmesine, herkes tarafından kıskanılan çalışmalara imza atılacağına, sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine inanılır.

Rüyada yağmurda çok ıslanmak girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, sorunların en kısa zamanda çözüm bulacağına, dertlerin bitip huzura erileceğine, gönül işlerinin hareketleneceğine delalettir.

Rüyada yağmur yağdığını ve ıslandığını görmek uzun bir zamandan beri kötü giden şansının nihayet döneceğine ve yaşadığı tüm olumsuz durumların yerini başarı ve mutluluğa bırakacağına, çok yükseleceğine, varlıklı kimse olacağına, çok dikkat çekeceğine alamet eder.

Rüyada birinin ıslandığını görmek hedeflerine ulaşmak için kısmet ve şans elde edeceğine ve hayallerine kavuşacağına, firma içerisinde hayırlı bir mevkiye terfi alınacağına, doğru karar veremeyeceğine delalet eder.

Rüyada şiddetli yağmur altında ıslanmak ailesiyle saadet içinde yaşayacağına, iş sıkıntısı olmadan, maddi zorluklar çekmeden, Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine, bilimsel bakış açısına sahip kimselerle ahbaplık ederek her zaman elit bir toplumda yaşanacağına, onların başarıları ile övüneceğine işaret eder.

Rüyada su altında ıslanmak şansının yaver gitmesi ile birlikte iyi bir şekilde devam eden işlerin daha iyi bir hale geleceğine,  sorunların yine şans sayesinde çözüme kavuşacağına, ondan hem fikir ve tecrübe anlamında hem de sahip olduğu maddi imkânlar anlamında faydalanacağına, işlerin günden güne daha kötü bir duruma düşeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments