Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayakkabısı ıslanmak

Rüyada ayakkabısı ıslanmak

Rüyada ayakkabısı ıslanmak işlerini çok sorun yaşamadan kısa bir süre içimde bitireceğine, hayallerine kavuşacağına, aradaki buzları eriteceğine, ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine, zor zamanlar geçirileceğine ve yakın zaman içinde çeşitli zorluklar yaşanacağına, yaptığı işlerden çok para kazanacağına, yapılan bir hatadan ötürü uzun bir zaman boyunca pişmanlık duyulacağına ve sıkıntı çekileceğine, hayat boyu çok sevileceğine, rakiplerini kıskandıracak kadar büyük projelere imza atacağına işarettir.

Rüyada ayakkabısı ıslanmak gördüyseniz:

  • Evinizde maddi durumunuzu olumlu etkileyecek değişiklikler yapmalısınız.

Rüyada ayakkabılarının ıslandığını görmek iş hayatı içinde çok tartışma yaşayacağına, hayatının olumsuz yönde değişeceğine, büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine tabir olunur.

Rüyada ayakkabısının ıslandığını görmek saygın bir hayat yaşayacağına, tanıdığı birinin kendi veya haberinin gelmesine, kendisini üzen ve kıran kişileri hayatından çıkaracağına işarettir.

Rüyada ayakkabısı ıslanmak kısa zaman içinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, bir sağlık sorunuyla uğraşmak zorunda kalınacağına, kendisine başarı ve mutluluk getireceğine rivayet eder.

Rüyada denize düşüp ıslanmak saygın biri olacağına, yaşadığı bir rahatsızlıktan Allah’ın izni ile kısa zamanda kurtulacağına ve zor bir dönem geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, çok büyük sorunların altından büyük bir başarı kazanarak çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada sağanak yağmurda ıslanmak aile büyüklerinin takdirinin kazanılacağına, üzüntülerin son bulacağına, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine, başarısız olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada deniz kenarında ıslanmak eline geçen fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, uzun zamandan beri askıda kalmış olan bir işin nihayete erdirileceğine, küs kimselerin barışacağına delalet eder.

Rüyada duvarın ıslandığını görmek sevgi göreceğine, el attığı işlerde çok iyi yerlere geleceğine ve bu sayede çok daha üstün olacağına, kafasına koyduğuna ulaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada yağmur yağdığını ve ıslandığını görmek hayatının yoluna gireceğine, işlerinin bozulacağına, hayatında kötü günler yaşanacağına ve bir çıkmazın içine düşeceğine, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine delalet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments