Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiği kişiyi hamile görmek

Rüyada sevdiği kişiyi hamile görmek

Rüyada sevdiği kişiyi hamile görmek verimli ve bereketli işler yapacağına, işyerinde üst düzey bir mevkiye terfi edeceğine, herhangi bir sıkıntı yaşamadan çok büyük sorunların üstesinden kolayca geleceğine ve yakın bir zaman içinde iş hayatındaki ve sosyal hayatındaki birçok kişinin, çok kıskanacağı bir kişi olacağına, sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine, kısmetinin açık olacağına, çıkılan uzun bir yolculuğun ardından bazı projeler gerçekleştirileceğine, sorunlarının tamamen biteceğine ve dert ettiği tüm problemlerin ve olayların hayra çıkacağına, çalışmalarının ve projelerinin de daha çok insana ulaşacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine inanılır.

Rüyada sevdiği kişiyi hamile gördüyseniz:

  • Yaşadığınız ya da çalıştığınız yerde ek gelirler getirebilecek, yaratıcı işler ortaya koymanızı sağlayabilecek değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada sevdiği kişiden hamile kalmak kazançlı işler yapılacağına, rüyayı gören kişinin uzun zamandır ağlayan gözlerinin artık güleceğine ve çekilen hastalıklardan Allah’ın izniyle kurtulacağına, hanesinde mutluluk ve sevginin hüküm süreceğine delalettir.

Rüyada sevdiğin kişiden hamile olduğunu görmek rahatsızlık yaratan bir durumun düzeltileceğine, aşık olunan bir kişiden karşılık bulunacağına, kırgınlıkların kısa süre içinde biteceğine, zararlı bir kişinin oyununa gelineceğine, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiği kişiden hamile olduğunu görmek o şekilde bir çözüm bulacağına, ancak daha sonra bu durumun sona ereceğine, bu sayede sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, günah işlemekten korunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiği kişiyi hamile görmek çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, bunları aşmak için büyük çaba sarf edeceğine, aynı anda pek çok duyguyu yaşayacağına işaret eder.

Rüyada sevdiğin kişiden hamile kalmak gerek aile hayatında gerekse de iş hayatında bazı üzüntüler yaşayacağına, kişinin amaçlarına ulaşma mutluluğuna ve şansına ereceğine, yaşam kalitesinin ve sahip olduğu imkânların artacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiği kişiden hamile kaldığını görmek büyük ve başarılı adımlar atacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapılacağına, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişiyi hamile görmek evdeki nimetin çoğalacağına, önüne pek çok imkan sunulacağına, kısmetlerinin hiç eksilmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir kişiyi hamile görmek her iki cihanda da cenneti bulmak için mücadele edeceğine, kendini yerlerden yerlere vurup kahredeceğine, girişimde bulunduğu işlerden zaferlerle çıkacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments