Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğin kişiyi hamile görmek

Rüyada sevdiğin kişiyi hamile görmek

Rüyada sevdiğin kişiyi hamile görmek ticarette daha fazla kar elde edeceği alanlara yöneleceğine, oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine, parasının ve malının artacağına, iş konusunda sevilen bir kişiden yardım alınacağına, dertlerin biteceğine, yapılan hataların tekrarlanacağına, hem kendisi hem aile bireyleri için büyük bir başarı elde edeceğine, aklına koyduğu her işte muvaffak olacağına, gösterilecek performans ve ortaya konulacak başarılı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, çok büyük güven duyulan kişiden ihanet görüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişiyi hamile gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz kadınları baştan çıkartmak, duygusal, anlık veya kalıcı maceralar yaşamak açısından şanslısınız.

Rüyada sevdiği kişiden hamile kalmak sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına, siyasi bir nedenle girilen bir hapishane ise de bazı kimselerden kötülüğe maruz kalınacağına, iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına delalettir.

Rüyada sevdiği kişiden hamile kaldığını görmek her zaman ailesinin dualarını alarak yaşayacağına, çok büyük bir özgüven sahibi olacağına, bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına, bu şehirde yeni bir işe gireceğine, bir sebeple işlerinde zamanlama hatası yapacağına inanılır.

Rüyada sevdiğin kişiyi hamile görmek makam edineceğine, yüzlerin her daim güleceği bir döneme girileceğine, çok saygın bir kişi olarak yüksek bir mevkiye terfi edeceğine rivayet eder.

Rüyada sevdiği kişiden hamile olduğunu görmek sorunun nereden kaynaklandığına ve nasıl çözüleceğine kafa yormak içim çok çabalayacağına, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine, uğranılan zararların kısa süre içinde telafi edileceğine delalet eder.

Rüyada sevdiği kişiyi hamile görmek attığı adımların pek iyi sonuçlar vermeyeceğine, musibetlerin bir bir ortadan kaldırılacağına, sıkıntıdan kurtulmak için ettiği duaların da kabul olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişiden hamile kalmak işlerin bozulacağına, kazancın düşeceğine, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına ve tüm planlarının alt üst olması nedeniyle mesleğinde gözden düşeceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve herkesin tanıdığı bir marka olacağına yorulur.

Rüyada sevdiğin kişiden hamile olduğunu görmek uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, attığı adımların boşa çıkacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, günlerinin güzelleşeceğine alamet eder.

Rüyada ölen bir kişiyi hamile görmek çok büyük üzüntüler yaşanacağına, ancak karşılaşacağı bir durumda tecrübesizliğinden dolayı yanlış bir adım atacağına, iflasın eşiğine geleceğine, hayatının bir anda allak bullak olacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments