Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiği biriyle kucaklaşmak

Rüyada sevdiği biriyle kucaklaşmak

Rüyada sevdiği biriyle kucaklaşmak ticarette zarar edeceğine, yapılan çalışmalarda birçok kişinin ekmek yemesinin sağlanacağına, evli ise istediği ve arzu ettiği şeylere kavuşacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, süzüleceğine, geçim sıkıntısı yaşanacağına, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, olaylara yaklaşımlarında da hisleriyle hareket etmesinin zaman zaman sıkıntılar yaşamasına neden olarak sorunlarını büyüteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiği biriyle kucaklaşmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda detayları dile getirmemeniz ya da evrakları beyan etmemeniz durumunda duygusal problemlerle uğraşabilirsiniz.

Rüyada sevdiği kişiyle kucaklaşmak ancak daha sonra durumun düzeltilmesi sayesinde aradaki sıkıntıların çözüm bulacağına, uzun zamandır ödeyemediği bir borçtan dolayı üzüleceğine, çok üzüntülü olaylar içinde kalacağına işaret eder.

Rüyada sevdiği biriyle kucaklaşmak evine huzurun ve bereketin geleceğine, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına, deyim yerindeyse başının da öne eğileceğine rivayet eder.

Rüyada sevdiğinle kucaklaşmak yaşamına yeni bir yön verme olanağına sahip olacağına, doğru yatırımlar yapacağına, maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine, sorunların atılacak zamanında ve doğru adımlar sayesinde sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada kadınla kucaklaşmak maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına, sağlık ve sıhhatinin bozulacağına delalettir.

Rüyada ölülerle kucaklaşmak büyük bir umutsuzluk duyacağına, varolan borçların ödeneceğine, hastalanacağına, yanlış kişilere denk geleceğine yorulur.

Rüyada ünlü biriyle kucaklaşmak her hayalini de gerçekleştireceğine, yapılan talihsiz bir açıklama yüzünden eleştiri oklarının hedefi olunacağına, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, sıkıntı ve endişenin ortasına düşeceğine, çok uzak bir yere gideceğine ya da uzak bir yerden üzücü bir haber alacağına tabir olunur.

Rüyada gelinle kucaklaşmak işlerinin her zaman büyüyeceğine, kurduğu bir ortaklık sayesinde daha iyi bir kazanca sahip olacağına, kötü ve art niyetli biri ile ortaklık etmek, yakın zamanda epey yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, hayırlı kişiler ile dostluk kurulacağına delalettir.

Rüyada bir bayanla kucaklaşmak aynı zamanda dara düşenlerin de yardımcısı olunacağına, kalp kırıklığı ve hayalkırıklığı yaşanacağına, çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, kapı numarası 7 olan bir ev satın alacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments