Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ünlü biriyle kucaklaşmak

Rüyada ünlü biriyle kucaklaşmak

Rüyada ünlü biriyle kucaklaşmak çok büyük başarılar kazanacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok seveceği bir hayata merhaba diyeceğine, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine, maddi olarak ferahlığa çıkacağına ve refah içinde bir hayat süreceğine, eğlenceli şekilde yaşayacağına, gönül hoşluğu ve hafifliği içinde bir hayat geçireceğine, hanesinde eşi ile sürekli tartışacağına ve güzel bir görmeyeceğine, aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, işlerin açılacağına, aranın bozuk olduğu birisiyle konuşulup sorunların çözüleceğine, o şekilde bir çözüm bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada ünlü biriyle kucaklaşmak gördüyseniz:

  • Kelimelerinizi dikkatli kullanmalısınız.

Rüyada ünlü biriyle kucaklaşmak yeni ilişkiler kurulacağına, çok üst mevkilere yükseleceğine, külfetinin ve yükünün artacağına yorulur.

Rüyada ölülerle kucaklaşmak çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına, değerli gayrimenkullere sahip olunacağına, para biriktireceğine ve bu sayede yedi sülalesine yetecek kadar hatırı sayılı bir servetin sahibi olmayı başaracağına inanılır.

Rüyada ölmüş biriyle kucaklaşmak hayatın tüm nimetlerinden de sonuna kadar faydalanmaya, kişinin toplumdaki statüsünün yükseleceğine, ulvi kimse haline geleceğine, hikmet sahibi olacağına rivayet eder.

Rüyada bir kadınla kucaklaşmak evinin kapısının her zaman sevdiği kişilere açık olduğuna ancak bazı kötü niyetli kişilerin bu durumu istismar edeceğine ve kırgınlık yaşanacağına, yatırımlarından ve yeni girişimlerinden hayır ve yüz güldürecek gelişmeler elde edeceğine, ortaya çıkan sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler yaşayacağına inanılır.

Rüyada biriyle kucaklaşmak bir sebeple bir dönem üzüleceğine ve mutsuz olacağına, ayrılıktan ötürü yaşanan üzüntünün kısa süre geçmesi için bazı reçeteler uygulanacağına, şansın yüzüne güleceğine ve hiç beklemediği bir anda hayal ettiği şeylere kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada arkadaşıyla kucaklaşmak zahmetli işlerin büyük kazanç sağlayacağına, sıkıntıların kısa süre içinde biteceğine, malların artacağına, çok kötü durumlara düşüleceğine, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölen babayla kucaklaşmak dertlerinden arınacağına, sorunlarının çözümü için yeni yollar arayacağına, bir sebeple çok üzüleceğine, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına delalettir.

Rüyada sarılmak kucaklaşmak uzun zamandan beri askıda kalan bir işinin yardımsever, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, bu sayede sorunlarından kısa bir zaman içinde hiç zahmet çekmeden kurtulacağına, hayat içinde rahatsız zamanlar geçireceğine,  bu durumları atlatmak için tekin olmayan bazı kişiler ile muhatap olacağına, el attığı her işten zararla çıkacağına ve aile hayatı ile ilgili çeşitli kavgalara girip kötü durumlara düşeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments