Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölülerle kucaklaşmak

Rüyada ölülerle kucaklaşmak

Rüyada ölülerle kucaklaşmak verilecek kötü ve başarısız kararlar yüzünden maddi sıkıntıların kısa bir süre içinde daha da artacağına, aile bireyleri arasında yaşanan kırgınlıkların ve dargınlıkların son bulacağına, hak yolundan ayrılmayacağına, yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine, özel hayatında mutlu olacağına, bedenen ve ruhen iyi olacağına, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine, kazancını büyük miktarda arttıracağına, kurulan bir ortaklığın istenmeyen ve çok büyük zarar getirecek şekilde sonlanacağına, verdiği emeklerin boşa gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölülerle kucaklaşmak gördüyseniz:

  • Bir girişimi, macerayı ya da ilişki veya iş birliğini olduğu şekliyle görebilir, hüsnükuruntulara kapılmadan kar zarar hesabı yaparak sonuç alabilirsiniz.

Rüyada ölü insanla kucaklaşmak çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar ile çok endişeli günler yaşanacağına ve büyük bir çalışmaya girerek çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, işlerinin azalacağına, düzeninin bozulacağına, borçlarının artacağına ve bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölülerle kucaklaşmak alim ve bilge insan olacağına, vermiş olduğu emeğin gözardı edileceğine, eline geçen bütün fırsatları işi konusunda değerlendireceğine, çok üzüldüğü ve sıkıldığı anlarda bile işine sığınacağına alamet eder.

Rüyada ölüyle kucaklaşmak verilen emeğin karşılığının alınamamasından ötürü çok büyük üzüntü duyulacağına, kişinin tek başına kalacağına, herhangi kötü bir kişi ile bir sorun yaşamayacağına işaret eder.

Rüyada ölü biriyle kucaklaşmak zor bir durumda olan çalışmaların ve projelerin rahatlayacağına, anne ve baba için çok lazım olan birşey alınacağına, saygıdeğer, dürüst, yeniliklerden hoşlanan, modern insanlarla tanışılacağına yorulmaktadır.

Rüyada sarılmak kucaklaşmak çözülmeyen bir mal davası nedeniyle mahkemeye taşınacağına, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bir türlü kurtulamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada başbakanla kucaklaşmak aile bireylerinin de çok sevineceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının kısa bir zaman içinde sorun yaratmayacak bir şekilde ortadan kalkacağına, kafasının da rahat edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş insanla kucaklaşmak bir mücevher takması ise erkek çocuğu olacağına, attığı adımların pek iyi sonuçlar vermeyeceğine, boş kuruntularla uğraşacağına, bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir arkadaşla kucaklaşmak rızkının azalacağına, sürpriz değişikliklerle ve yeniliklerle karşılaşacağına, geçim derdinden, borçlarından ve hastalıklarından kurtulacağına, sorunlarını halletmeyi bileceğine, stres içinde günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments