Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kadınla kucaklaşmak

Rüyada kadınla kucaklaşmak

Rüyada kadınla kucaklaşmak sorunlarından kurtulacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine, kötü kişiler yüzünden hiç istemediği durumlara düşeceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşeceğine, atılan adımların zarar getireceğine, kazancın yarı yarıya düşeceğine ve aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına, kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların yakında biteceğine, kendisine çok daha fazla yetki verileceğine, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine, hayal kırıklığı ile karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kadınla kucaklaşmak gördüyseniz:

  • Sizi her anlamda garantide gören kişilere dikkat edin.

Rüyada kadınla kucaklaşmak bir sebeple yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine, yetki ve söz sahibi olacağına, onu başarısız eden sorunların ortadan kalkacağına alamet eder.

Rüyada bir kadınla kucaklaşmak bayram tadında bir ömür geçireceğine, borçların ödeneceğine, iş hayatının düzeleceğine, aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına, böylece başarı, kazanç, saygınlık, şöhret elde edeceğine delalet eder.

Rüyada patronla kucaklaşmak kabuslarla dolu geceler geçireceğine, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, yanlış kararlar vereceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, kardeşiyle arasındaki sıkı muhabbetin bozulacağına, yaşanan tatsız durumların ortadan kalkacağına, üzüntülerin ve endişelerin biteceğine işarettir.

Rüyada sevgiliyle kucaklaşmak iş ile ilgili beklenilen olumlu haberlerin beklenilen yerden güzel, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine, hiçbir kavga ve tartışmanın yaşanmayacağına, eğer hali hazırda böyle bir şey zaten varsa bunun sonucunun rüya sahibini sevindirecek şekilde olacağına delalet etmektedir.

Rüyada sarılmak kucaklaşmak önünün kapanacağına bu nedenle de yokluğa ve geçim derdine düşeceğine, elini attığı her işi layığıyla sonuçlandıracağına, aile bireylerinin mutlu olacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine delalet eder.

Rüyada ölen kişiyle kucaklaşmak sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, bir sebeple işlerin kötüye gideceğine ve yapılan çalışmalardan kazanan paranın heba olacağına, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine ve doğru yoldan sapacağına delalettir.

Rüyada bir bayanla kucaklaşmak bir sebeple ister istemez bazı kişilere yardım için başvuracağına, üzücü, sinir bozucu ve rüya sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, iş hayatında bir ortaktan ya da destek olan birisinden ihanet görüleceğine, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölen anneyle kucaklaşmak ağlayacağına, moralsiz ve tatsız günler geçireceğine, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına ve para konusunda çok zor ve sonu karanlık yollara girileceğine, kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments