Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiği kişiyle kucaklaşmak

Rüyada sevdiği kişiyle kucaklaşmak

Rüyada sevdiği kişiyle kucaklaşmak karşılaşılacak hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, çok hayırlı kişiler ile tanışacağına, bu kişiler sayesinde gün geçtikçe daha iyi bir duruma geleceğine, eşinden ve çocuklarından saygısızlık ya da nankörlük görmeyeceğine, uzun yıllar yaşayacağına, gözünü bürüyen mal ve para hırsına kapılacağına, sabırla hareket ettiğinde zaferin onun olacağına, bundan kendi payına düşeni doyasıya yaşama zevkine varacağına, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına delalettir.

Rüyada sevdiği kişiyle kucaklaşmak gördüyseniz:

  • Planlardaki değişiklikler lehinize sonuçlar doğurabilir.

Rüyada sevdiği kişiyle kucaklaşmak yakın bir zamanda evlat sahibi olacağına, hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine, ardından başarılı bir çalışma hayatına atılacağına, işlerini yoluna sokacağına ve sevdiği ve değer verdiği kişiler ile çeşitli işlere gireceğine inanılır.

Rüyada ölmüş kişiyle kucaklaşmak çok yükseleceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, başladığı bir işte sıkıntı çekeceğine, malının büyük bir kısmını zarar edeceğine işaret eder.

Rüyada ölen kişiyle kucaklaşmak gözünün hiç birşeyde kalmayacağına, hayattan yana her istediğini elde edeceğine, mal ve para sahibi olacağına, eline geçen bütün fırsatların büyük bir kazanç sağlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiği biriyle kucaklaşmak bir sebeple işlerin kötüye gideceğine, zamanla eline geçen paranın bereketinin artacağına, yeni bir sayfa açmak için var olan hayatını tamamen değiştiren rüya sahibinin, aldığı tüm kararların sorumluluklarını da üstleneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğinle kucaklaşmak zenginlik kazanacağına, rakiplerinin çok daha ilerisinde bir konuma geleceğine, büyük sıkıntılar yaşanacağına, hayatına yeni bir yön vereceğine, bekarsa evleneceğine, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada biriyle kucaklaşmak vatana millete ve ailesine hayırlı bir çocuğa sahip olunacağına, edilen duaların ve yapılan yardımların Allah katında karşılığını bulacağına, manevi olarak rahat edeceği kadar maddi olarak da yükseleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir kızla kucaklaşmak bunun verdiği motivasyon sayesinde her zorluğun üstesinden kolaylıkla geleceğine, kişinin moraline, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, fakirlikten kurtulmaya işarettir.

Rüyada ölen anneyle kucaklaşmak gönlünce harcama yapabilmenin ayrıcalığını, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına, aşama göstermeyeceğine, elinde bulunan imkânlara rağmen insanlara olan güveninin sarsılmasından ötürü iş hayatından uzunca bir süre uzak kalacağına ve kendisinin hiç bilmediği bir konuda bazı insanlar tarafından öne sürüleceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments